Connect with us
Publicitate

CUGIR

Fost director comercial al Fabricii de Arme Cugir, găsit în incompatibilitate de ANI. A fost și consilier local PSD

Publicat

fabrica de arme cugir 2

Agenția Națională de Integritate a transmis că fostul director comercial al Fabricii de Arme Cugir, Daniel Doru Popa, s-a aflat în stare de incompatibilitate, pentru șase luni, între 3 octombrie 2017 și 30 martie 2018. 

Mai exact în perioada respectivă, Daniel Doru Popa a fost consilier local în cadrul Consiliului Local Cugir și în același timp și director comercial al Fabricii de Arme din Cugir,  societate comercială de interes național.

Popa a fost numit consilier local din partea PSD, în 2016, însă mandatul său a încetat înainte de termen.

”POPA DANIEL DORU,  fost Consilier Local în cadrul Consiliului Local al Orașului Cugir, Județul Alba:  în perioada 03 octombrie 2017 – 30 martie 2018, a exercitat simultan calitatea de Consilier local și funcția de Director comercial în cadrul unei societăți comerciale de interes național, încălcând, astfel dispozițiile art.88, alin. (1), lit. d) din Legea nr. 161/2003”, se arată într-un comunicat emis de ANI, joi 18 februarie.

Potrivit art.88, alin. (1), lit. d) din Legea nr. 161/2003„Funcția de consilier local […] este incompatibilă cu exercitarea următoarelor funcții sau calități: […] d) funcția de […] director, […] la […] societățile reglementate de Legea nr. 31/1990, republicată, cu modificările și completările ulterioare, de interes național care își au sediul sau care dețin filiale în unitatea administrativ-teritorială respectivă […] în cazul consilierului local […].

Potrivit declaraților de avere postate pe site-ul fabricii de arme Cugir, Popa Daniel Doru, figurează ca angajat al instituției, din 2012.

Acesta a deținut pe rând mai multe funcții, însă din 2017 apare ca director comercial. În declarația de avere din 25 mai 2020 este menționat că mandatul său de director comercial al fabricii a încetat. În locul său a fost numit Nicolae Truță.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Slfac cugir

    joi, 18.02.2021 at 11:33

    Ar trebui recuperate toate veniturile ilegale ca urmare a acestor inmpatibilitati.despre rusinea acestor ploiticeni ce sa vorbim.La ora actuala acest personaj este consiler.Oare ce ne inavata ??

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax