Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Cum va arăta Casa Căsătoriilor din Alba Iulia. Proiect în premieră pentru municipiu

Publicat

Alba Iulia va avea în curând o Casă a Căsătoriilor. Administrația locală vrea să amenajeze în acest sens un spațiu de aproximativ 100 de metri pătrați. Pentru partea de finisaje și decorațiuni, municipalitatea a apelat la o firmă de design din oraș. 

Primăria dorește astfel amenajarea unui spațiu adecvat oficierii căsătoriilor civile.

„Nu există ceva mai romantic de celebrat decât momentul în care două persoane aleg să își unească destinele. De Valentines Day vă anunțăm cu entuziasm că, la inițiativa administrației locale din Alba Iulia am fost invitați să participăm la un proiect premieră în oraș și anume amenajarea Casei Casătoriilor. Nu vă arătam mai multe încă pentru că preferăm să îi treceți pragul atunci când va fi gata. La mulți ani de ziua iubirii!”, au scris reprezentanții firmei care realizează design-ul interior, pe pagina de Facebook.

Administrația locală a cumpărat, în data de 8 februarie, prin intermendiul platformei SEAP, servicii de design interior pentru amenajarea Casei Căsătoriilor din cadrul SPCLEP Alba Iulia.

Potrivit descrierii, este vorba despre servicii de realizare design interior / servicii decoratiuni interioare pentru un spațiu de aproximativ 100 mp, cu reconvensie funcțională a spațiului.

Contractul prevede și realizarea de simulări 3D realiste cu prezentări de soluții, necesar de materiale, operațiuni de executat și mobilier, cromatică și texturi și propuneri pentru organizare funcțională.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax