Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

FOTO: Șoferiță din Alba Iulia, amendată ”din cifre” de polițiștii locali, pentru parcare. Cum au greșit numărul de înmatriculare

Publicat

Poliția Locală din Alba Iulia a anunțat proprietara unui autoturism că urmează să fie amendată pentru că a parcat în municipiul, fără a plăti parcarea. 

Polițiștii au făcut și o fotografie, pe care au trimis-o acesteia împreună cu o notificare în care îi transmit că o paște o amendă de la 200 la 600 de lei.

Este vorba despre posesoarea autoturismului cu numărul AB10TWA, care era parcat pe Bulevardul Transilvaniei, joi, 7 octombrie.

Mirarea proprietarei mașinii când a aflat că primește amendă a fost mare, cu atât mai mult cu cât are abonament anual de parcare.

După ce a citit notificarea, misterul s-a lămurit. De la fotografie la text, polițistul local a mai adăugat un 10 la numărul de înmatriculare.

Astfel, AB10TWA a devenit AB20TWA.

”De fapt cine primește amenda? Dacă există o altă mașină cu numărul inventat de polițist, este posibil ca posesorul ei să fie cel care se trezește cu amenda” a spus proprietara autoturismului.

O greșeală aparent minoră pentru polițist, este foarte neplăcută pentru ceilalți, care trebuie să lămurească acum situația, să dovedească faptul că au plătit abonament anual, că numărul este greșit sau, dacă amenda merge la mașina cu numărul greșit, că este vorba despre un alt autoturism.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

 1. Petru

  vineri, 08.10.2021 at 11:23

  Să-i mai școlească pe comunitari,că unii știu numai să-și calculeze retribuția.
  Pentru greșeala lor proprietarul bate pe la câteva uși ca să-și probeze nevinivăția. Asta e România !!!

 2. Paula

  vineri, 08.10.2021 at 12:21

  Am fost și eu în aceeași situație, eu cred că poate au văzut greșit prima dată, dar și a doua oară când scriu numărul și apoi când faci poza nu te uiți dacă se vede clar, adică îl mai verifici? Dar totuși cred că din setea pentru bani se caută cu disperare aceste situații, cum se întâmplă peste tot de-altfel.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate


Parteneri Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax