Connect with us
Publicitate

CUGIR

Gest frumos al unui tânăr din Alba Iulia. A returnat o geantă care căzuse de pe o mașină și a refuzat recompensa

Publicat

Gest frumos al unui tânăr din Alba Iulia. I-a returnat geanta unei femei care și-o pierduse sâmbătă în parcarea de la Kaufland. Aceasta a ținut să îi mulțumească public, deși nu știe cum îl cheamă, și a transmis un mesaj către Alba24. 

”Mă numesc Lupu Emilia, mă aflam în parcarea de la Kaufland din Alba Iulia, împreună cu băiatul meu și am fost surprinși astăzi de gestul unui tânăr. Când am pus cumpărăturile în portbagaj, am uitat geanta pe care o pusesem pe mașină, din neatenție. Nu am observat-o și am plecat cu mașina. Când am luat curba, pe unde este Mc Donalds, a căzut de pe mașină și a observat-o un tânăr. A fugit după noi imediat, nici nu am apucat să ieșim din parcare” a transmis femeia, care este din Cugir. 

Aceasta a adăugat că a vrut să îl recompenseze pe tânăr pentru gest, mai ales că în geantă avea actele și o sumă destul de mare de bani. 

”Am vrut să îi dau 100 de lei, dar modul în care m-a refuzat m-a făcut să îmi fie rușine că am încercat. Am simțit că eu greșesc că încerc să îl recompensez, pe când gestul lui a fost unul natural. Mulțumesc încă o dată, băiatule, m-ai făcut să mă simt altfel, nu doar pentru că mi-ai dat geanta înapoi” a mai adăugat aceasta. 

Foto: Arhivă, rol ilustrativ

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax