Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

HOROSCOP 18-24 Aprilie. Cum va fi SĂPTĂMÂNA PATIMILOR pentru fiecare zodie. Previziunile astrologului Maria Sârbu

Publicat

YouTube video

Săptămâna 18 – 24 Aprilie va fi și din punct de vedere astral o săptămână sacră, specială și plină de evenimente iluminatoare, revelatoare, aproape magice.  Fiți deschiși la semnele divine și la dialogurile pe teme spirituale.

Fiți deschiși la inițieri și la experiențe inițiatice! Va fi o  săptămână de coborâre din iluzii direct cu picioarele pe pământ și cu vindecări și experiențe concrete care să ne readucă bucuria de a trăi și farmecul vieții.

Horoscop Săptămâna Patimilor: Cel mai valoros aspect va avea loc sâmbătă, iar cel mai ispititor va fi în Joia Mare! Aveți multe lucruri diferite de făcut pe parcursul fiecărei zile, dar aspectele vor fi de partea fiecăruia.

Vor înceta vibrațiile scăzute, pentru o perioadă scurtă, ce-i drept. Și ne vom bucura de toate orele acestei săptămâni.

Citește și HOROSCOP 2022: Previziunile anului, pentru fiecare zodie în parte. Ce spun astrele despre relații, sănătate, profesie și bani

Zodia care va avea cele mai mari satisfacții profesionale va fi Leul și zodia cu cele mai grele piedici va fi Balanța. Dar tot Balanța este zodia care va putea face un salt mare în evoluția ei, dacă va înțelege scopul încercărilor prin care trece.

Vezi horoscopul 18-24 aprilie AICI 

Horoscop săptămâna 18-24 aprilie: Berbec

Multă agitație în primele două zile din săptămână, ai grijă cu stările tale. Apoi de Miercuri trebuie să începi să te cobori cu picioarele pe pământ și să scapi de hiperactivitate, să te mai calmezi cu toate.

Din această săptămână vibrația ta va crește personal și financiar. Celelalte vor avea și ele timpul lor. Paștele te vrea cu prietenii.

Horoscop săptămâna 18-24 aprilie: Taur

Soarele va fi prieten bun cu tine în următoarele 30 zile, de aceea îți recomand să te apuci de cât mai multe lucruri pe care vrei să le realizezi prin forțe proprii.

Pe muncă un proiect care îți este foarte drag. Paștele pare un pic agitat pentru tine, dar ai mari revelații și o creștere spirituală pe care toți din jurul tău o vor observa.

Horoscop săptămâna 18-24 aprilie: Gemeni

E vremea să te liniștești și să te bucuri de ce ai. Lasă căutările pe mai târziu și evită geloziile. Fii mai pragmatic decât ai fost vreodată în ultimii 20 de ani și dă-ți voie să te deschizi emoțional cu adevărat. Paștele te vrea la drum. sau după caz, vei începe o călătorie inițiatică de sâmbătă încolo pentru vreo 20 zile.

Horoscop săptămâna 18-24 aprilie: Rac

horoscop rac

Iubire la distanță sau inițieri de dragoste pe care această săptămână și acest an ți le pregătește. În funcție de harta fiecăruia mari bucurii în povestea de dragoste sau noi pași frumoși în doi. Paștele este un moment sacru, spiritual, etalon în acest an pentru tine.

Horoscop săptămâna 18-24 aprilie: Leu

horoscop leu

Săptămâna Patimilor va aduce ceva lecții în plus ego-ului tău. Și am spune că el este cel care va pătimi. Iubirea și relația de cuplu este importantă și pentru tine la moment Dar aspectele cele mai îndrăznețe vor fi cele profesionale. Ai mult efort de făcut, dar și multe bucurii în următoarele zile. Paștele te vrea spiritual în doi și cu poftă de a împărtăși cu persoana iubită toate experiențele sacre pe care le veți trăi.

Horoscop săptămâna 18-24 aprilie: Fecioară

horoscop fecioara

Patimile tale sunt despre haosul în care încă mai zac unele domenii din viața ta. Dacă mai e distructivitate sau auto distructivitate sau frică sau nervozitate, furie etc, toate astea sunt la moment cele care te împiedică în evoluția ta. Fiecare soluție este o ieșire din haos, nu uita asta niciodată! Paștele te vrea cu preocupări spirituale în adevăratul sens al cuvântului.

Horoscop săptămâna 18-24 aprilie: Balanță

horoscop balanta

Se îmbină mereu două extreme pentru tine și săptămâna ta vrea de această dată să armonizezi viața reală cu cea spirituală. Punctul de echilibru dintre ele îl poți găsi deja de Miercuri încolo. Ești într-o perioadă de urcare pe trepte noi ale evoluției tale șii multe lucruri nerezolvate ăn viața trecută te vor trage în jos! Paștele te va inspira și va aduce multă bucurie copilului din tine.

Horoscop săptămâna 18-24 aprilie: Scorpion

horoscop scorpion

Ca și în alte săptămâni încă mai ai multe lecții din trecut, iar al moment se vor arăta toate acele lecții din plan afectiv. Dai prea puțin, deși tu ai să crezi că dai mult. Nu! Ai nevoie să fii mai generos cu persoanele dragi. Și nu ne referim la cadouri ci la exprimarea sentimentelor adevărate, profunde, mai departe de ranchiună și alte negative. Paștele te vrea în această vibrație de a împărtăși cu cei dragi.

Horoscop săptămâna 18-24 aprilie: Săgetător

horoscop sagetator

Ai și tu pe cei dragi care te cam supără, primele zile din săptămână. Patimile tale se referă le ei. Altfel stai concentrat pe bani și nu ieși din idealurile tale.

Paștele te vrea la drum sau în călătorie inițiatică sau acasă cu multe cărți spirituale în brațe. Și weekendul va aduce către tine persoane care au pentru tine vești și răspunsuri. Persoane care te inspiră!

Horoscop săptămâna 18-24 aprilie: Capricorn

horoscop capricorn

Nonconformismul este subiectul săptămânii tale. Vei fi imprevizibil și foarte schimbat. Deodată vrei alte lucruri și insiști pe alte valori. Luxul pe care îl vezi la alții te agită și îți dă acea poftă de schimbare. Vrei să epatezi și să strălucești mai mult. Paștele te invită la generozitate și fapte caritabile.

Horoscop săptămâna 18-24 aprilie: Vărsător

horoscop varsator

Săptămână de Patimi și pentru tine, mai ales în plan personal. Am putea să o numim săptămâna sacră, pentru tine! Felicitări pentru fiecare lecție învățată și pentru fiecare vibrație îmbunătățită.

Poate erai sceptic până nu demult, dar ce vei trăi în această săptămână te va ridica din toate structurile mai sus. Bucuria unor revelații mari și a unor lecții învățate și unor cicluri terminate sunt parte din evenimentele tale. Peștele te vrea inițiat!

Horoscop săptămâna 18-24 aprilie: Pești

horoscop pesti

Ai și tu un trecut de depășit, cel al regretelor și a extra sensibilității din copilărie. Probabil că ți-e dor de cineva drag. Patimi pentru fiecare. Dar neașteptat vei avea și tu o mare schimbare, în dragoste!

Paștele te vrea mistic la nivel profund și protectiv și iluminat cu atenția către sufletul tău. Să fii propriul tău terapeut și să refaci conexiunea cu divinitatea, de la nivel profund. Vei crește vibrația subconștientului cu toate veștile bune și ideile, dialogurile din weekend.

Paște fericit dragii mei, să vă bucurați cu inima și să vă lăsați purtați de iluminarea astrală a acestui moment măreț!

Horoscopul săptămânal este transmis pentru Alba24 de astrologul Maria Sârbu: Youtube: Maria Sarbu – YouTube

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax