Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

META anunță că elimină funcția ”Premiere” pentru postarea clipurilor video pe Facebook. Nu va mai putea fi utilizată din 22 august

Publicat

Meta anunță că din 22 august 2022 va dezactiva funcția Premiere pentru postarea de clipuri video pe Facebook. Anunțul a fost transmis tuturor administratorilor de pagini de Facebook care utilizează și lansează clipuri video prin această funcție.

În același timp Meta anunță că simplifică și modul în care se pot publica clipurile live pe rețeaua de socializare.

”Îți scriem pentru a te anunța că am decis să simplificăm modalitățile prin care poți intra în direct pe Facebook și vom renunța la funcția Premiere de pe Facebook pe care ai utilizat-o recent.

Începând de luni, 22 august 2022, utilizatorii nu vor mai putea folosi funcția Premiere pentru a programa și a lansa clipuri video.

După data de 22 august, utilizatorii nu vor mai putea utiliza funcția Premiere pentru a-și programa lansarea clipurilor video.

Meta dezactivează funcția Premiere : ce se întâmplă cu clipurile video programate

Clipurile video programate pentru a fi lansate înainte de 22 august cu Premiere vor fi lansate conform planificării. Clipurile video lansate în premieră înainte de această dată vor continua să existe pe Facebook.

Nu este ușor să luăm genul acesta de decizii și ne luăm și de acum încolo angajamentul de a-ți sprijini obiectivele prin implicarea comunității tale și construirea unei afaceri folosind produsele și instrumentele noastre.

După 22 august, îți recomandăm să folosești postările video programate pentru orice eveniment preînregistrat pe care vrei să îl lansezi la o anumită oră împreună cu o postare sau un eveniment prin care să se anunțe că urmează să publici conținut care va fi disponibil la data programată.” se a rată în mesajul transmis de compania condusă de Mark Zukerberg.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax