Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Ministrul Dan Vîlceanu: Înghețarea prețului la carburanți nu a fost discutată în coaliția de guvernare

Publicat

Prețul carburanților a depășit în ultimele zile pragul de 8 lei pe litru și atinge un nou record. Un record pentru piaţa din România şi vine în contextul cererii mari de carburanţi şi al preţurilor ridicate la toate mărfurile pe plan mondial.

În acest context, subiectul îngheţării preţului la carburanţi nu a fost discutat în coaliţia de guvernare, a declarat, marţi, ministrul Investiţiilor şi Proiectelor Europene, Dan Vîlceanu.

Într-o conferinţă de presă, Dan Vîlceanu a precizat că „Nu am discutat (în coaliţia de guvernare – n. r.) de o îngheţare a preţului la carburanţi. De altfel, au existat discuţii în permanenţă în coaliţie despre măsurile pe care trebuie să le luăm pentru a ajuta populaţia să treacă de această perioadă complicată.

De mai multe ori, Florin Cîţu a anunţat măsurile pe care noi le susţinem – mă refer la reducerea TVA, reducerea contribuţiilor, astfel încât să laşi populaţiei mai mulţi bani, pentru că altfel e complicat să vii cu o măsură pentru fiecare produs în parte care se scumpeşte.

Toate produsele se scumpesc în perioada asta şi nu ştiu cum am putea face pentru ca pentru fiecare produs de care au nevoie românii să venim şi să impunem noi preţul. Aşa ceva e imposibil”.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Rusinea

    miercuri, 09.03.2022 at 06:55

    Se pare ca de fapt, in monstruoasa coalitie, nu discutati nimic din ceea ce priveste problemele tarii sau ale populatiei. Probabil discutati doar desore ce a mai ramas de impartit. Luati macar exemplul celor care bat campii la golf, sau faceti si voi turism. Dar daca plecati undeva, macar nu va mai intoarceti !

  2. Gelu Stoian

    miercuri, 09.03.2022 at 11:36

    1> Asa-i ” Rusinea ” : ” monstroasa coalitie ” Marcel Ciolacu-PSD, Aripa Matu Citu a PNL, si Io no pot Kelemen Hunor-UDMR cu Premierul PNL General Nicolae MA-Ciuca= USL DOI, Da din Colt in Colt cand este vorba de Facturile TOT mai mari, pentru Populatie, la Gaz Metan si Curent Electric !!!!! Bade Ministru-TULE Valceanu : Benzina si Motorina POT FI ” Ingheate ” la temperaturi negative ( sub ZERO grade Celsius ” !!!!!!!!! NU insa si Pretul LOR, ” Destep-tule ” !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Este Exact ca PROPUNEREA PSD-ului De A Plafona PRETUL la Alimentele de BAZA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nu Poti Vinde Benzina ori Motorina,la pompe, SUB Pretul cu care sunt sunt ELE Aprovizionate, MAGARILOR !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax