Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Tragedie la Câmpeni: Un bărbat a murit strivit sub un autoturism

Publicat

Un bărbat de aproximativ 72 de ani a decedat vineri, 11 octombrie, în satul Dănduț din Câmpeni. Tragedia s-a produs în jurul orei 16.40. Din primele informații un bărbat a decedat după ce a fost strivit de un autoturism. La fața locului au intervenit pompierii militari din Câmpeni, dar bărbatul nu a mai putut fi salvat. 

Mai jos puteți citi ordinea cronologică a tragediei.

Ora 16:48: Misiune de salvare la Câmpeni: Pompierii din oraș intervin de urgență, vineri, 11 octombrie, în jurul orei 16.40, pentru salvarea unei persoane.

Intervenția are loc în satul Danduț, oraș Câmpeni. Din primele date o persoană a fost prinsă sub un autoturism. La fața locului intervin pompierii pentru extragerea acesteia de sub fiarele mașinii.

Misiunea pompierilor care intervin cu o autospecială și un o ambulanță SMURD este în dinamică. Știre în curs de actualizare.

UPDATE: 17.10. Bărbatul a fost găsit mort

Potrivit ISU Alba, forțele de intervenție au ajuns la locul producerii evenimentului. Pesoana în cauză, un bărbat de aproximativ 72 de ani, a fost extrasă de sub autoturism. Din nefericire acesta prezintă rigiditate cadaverică, fiind declarat decesul de către echipajele medicale prezente la locul accidentului.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:



ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate