Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

POSTURI la Muzeul din Alba Iulia, Direcţia Regională de Statistică Alba, DGASPC şi alte instituţii publice. Condiţii de participare la concurs

muzeul unirii alba iulia

Publicat

muzeul unirii alba iulia Alte posturi sunt scoase la concurs în mai multe instituţii publice din judeţul Alba. Pentru ocuparea acestora, candidaţii trebuie să îndeplinească anumite condiţii, ce ţin de studii sau vechime în muncă sau alte cerinţe.

Concursuri organizate în octombrie şi condiţii de participare:

Muzeul Naţional al Unirii Alba Iulia

conservator grad IA în cadrul Centrului Naţional Conservare-restaurare Carte Veche;

Condiţii: studii superioare absolvite cu diplomă de licenţă în domeniul Muzeologie, Conservarea şi Restaurarea patrimoniului; vechime în specialitate de minimum 9 ani şi 6 luni;

–  expert autorizat de Ministerul Culturii;

Condiţii: cunoştinţe de utilizare a programului de evidenţă informatizată a patrimoniului cultural mobil şi a arhivelor documentare (Docpat)

chimist debutant în cadrul Centrului Naţional Conservare-restaurare Carte Veche;

Condiţii: studii superioare absolvite cu diplomă de licenţă în domeniul chimie; cunoştinţe operare calculator.

economist debutant în cadrul Compartimentului Financiar- contabilitate;

Condiţii: studii superioare absolvite cu diplomă de licenţă în domeniul economic; cunoştinţe operare calculator.

–  supraveghetor muzeu în cadrul Secţiei Supraveghere şi Gestiune Patrimoniu

Condiţii: studii generale sau medii; vechime minimum 2 ani.

Data limită pentru depunerea dosarelor 7 octombrie 2016, ora 16.00

Concurs: 17 octombrie 2016, ora 11.00: proba scrisă – la sala de şedinţe a Consiliului Judeţean Alba, Bd. 1 Decembrie 1918 nr. 68;  data și ora interviului vor fi comunicate ulterior

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare se pot obţine la Muzeul Naţional al Unirii Alba Iulia din str. Mihai Viteazul nr. 12-14, telefon: 0258/813.300.

Direcţia Regională de Statistică Alba

-expert IA (post pe perioadă determinată)

Condiţii: studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul: ştiinţe sociale, ştiinţe inginereşti, matematică şi ştiinţele naturii; vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei: minimum 6 ani; cunoaşterea reglementărilor naţionale şi internaţionale în domeniul statisticii agriculturii.

Anunţ publicat în 29 septembrie, termen pentru depunerea dosarelor de înscriere, 10 zile.

Concurs: 21 octombrie 2016, ora 10.00: proba scrisă; 25 octombrie 2016, ora 10.00: proba interviu.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Direcţiei Regionale de Statistică Alba din Alba Iulia, str. O. Goga nr. 9, telefon 0258/811.240.

Direcţia Generală de Asistenţă Socială și Protecţia Copilului Alba

Centrul de Recuperare şi Reabilitare Neuropsihiatrică Galda de Jos:

-infirmieri (5 posturi)

Condiţii: studii generale absolvite cu diplomă; curs de calificare infirmier sau adeverinţă de înscriere la cursul de calificare organizat de furnizori autorizaţi de formare profesională acreditaţi; 6 luni vechime în muncă

Casa de tip Familial Nr. 3 Abrud

-educator

Condiţii: studii medii, absolvite cu diplomă de bacalaureat; curs de calificare sau adeverinţă de înscriere la cursul de calificare educator specializat organizat de furnizori autorizaţi de formare profesională acreditaţi; vechime în muncă minimum 6 luni; examen psihiatric.

Centrul de zi pentru copii cu dizabilităţi „Arnsberg”

-psiholog specialist.

Condiţii: studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă, în domeniul psihologiei; atestat de psiholog cu drept de libera practică în specialitatea psihologie clinică sau specialitatea psihopedagogie specială, eliberat de Colegiul Psihologilor din România, treapta de specializare specialist

Data limită pentru depunerea dosarelor: 13 octombrie 2016, ora 16.00

Concurs: 20 octombrie 2016, ora 11.00 – proba scrisă; data și ora interviului vor fi comunicate ulterior.

Relaţii suplimentare se pot obţine la Direcţia Generală de Asistenţă Socială și Protecţia Copilului Alba, din Alba Iulia, Bulevardul 1 Decembrie 1918 nr. 68, telefon: 0258/818.266, interior 115

Primăria Municipiului Sebeş

consilier gradul I la Compartimentul Proiecte cu Finanţare Internă şi Internaţională

Condiţii: studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durata, absolvite cu diplomă de licenţă în domeniul ştiinţelor economice; vechime în specialitatea studiilor – minimum 5 ani.

Termenul limită de depunere a dosarelor: 10 octombrie 2016, ora 16:30

Concurs: 18 octombrie 2016, ora 10.00 – proba scrisă; data și ora interviului vor fi comunicate ulterior.

poliţist local, clasa I, grad profesional superior din cadrul Serviciului Poliţia Locală Sebeş – Compartimentul Protecţia Mediului, Disciplina în Construcţii, Activitate Comercială

Condiţii: studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în specialităţile – ştiinţe juridice sau ştiinţe administrative; vechime în specialitatea studiilor: minimum 9 ani.

Termenul limită de depunere a dosarelor: 17 octombrie 2016, ora 16:30

Concurs: 26 octombrie 2016, ora 10:00 – proba scrisă; data și ora interviului vor fi comunicate ulterior.

inspector, clasa I, grad profesional superior din cadrul Compartimentului Achiziţii Publice – Aparatul de Specialitate al Primarului

Condiţii: studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în specialităţile – economice, juridice sau tehnice; vechime în specialitatea studiilor: minimum 9 ani.

Termenul limită de depunere a dosarelor: 10 octombrie 2016, ora 16:30

Concurs: 20 octombrie 2016, ora 10:00 – proba scrisă; data și ora interviului vor fi comunicate ulterior.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Primăriei Municipiului Sebeș, Județul Alba, Piaţa Primăriei nr. 1.

Primăria Orașului Zlatna

asistenţi medicali comunitari, treapta profesională debutant la SPAS – Compartimentul Asistenţă Medicală Comunitară (2 posturi)

Condiţii: şcoală sanitară postliceală sau echivalentă în specialitatea asistent medical generalist; angajament că în termen de 3 luni de la angajare va face dovada aprobării cererii de înscriere ca membru în Ordinul Asistenţilor Medicali Generalişti, Moaşelor şi Asistenţilor Medicali din România; neprezentarea certificatului de membru al O.A.M.G.M.A.M.R. în termenul de 3 luni de la data angajării duce la încetarea contractului individual de muncă.

Termenul limită pentru depunerea dosarelor: 10 octombrie 2016, ora 16:00

Concurs: 18 octombrie 2016, ora 11:00 – proba scrisă; 24 octombrie 2016, ora 11:00: proba interviu

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Primăriei Orașului Zlatna din Zlatna, str. C. Moților nr. 12, Județul Alba, telefon 0258/856.337.

Primăria Comunei Meteş

inspector, clasa I, grad profesional debutant în cadrul Compartimentului Urbanism al Primăriei Comunei Meteş

Condiţii: studii universitare de licenţă, absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul urbanismului sau cadastru, topometrie.

Termenul limită de depunere a dosarelor: 17 octombrie 2016

Concurs: 2 noiembrie 2016, ora 11:00 – proba scrisă; 4 noiembrie 2016, ora 13:00: proba interviu.

Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Primăriei Comunei Meteş, din str. Principală, nr. 43, Judeţul Alba, telefon: 0258/849.003.

Primăria Comunei Valea Lungă

consilier, clasa I, grad profesional debutant la Compartimentul Fond Funciar și Registrul Agricol

Condiţii: studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul agriculturii.

Termenul limită de depunere a dosarelor: 20 octombrie 2016, ora 16.00

Concurs: 2 noiembrie 2016, ora 10.00 – proba scrisă; 3 noiembrie 2016, ora 10.00 – proba interviu

Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Primăriei Comunei Valea Lungă, Județul Alba, telefon 0258/888.102

ALTE POSTURI

Primăria Municipiului Alba Iulia

auditor, clasa I, grad profesional principal – Compartimentul Audit intern

Condiţii: studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul de licenţă: economie sau drept; vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice: minim 5 ani.

Concurs: 24 octombrie 2016, ora 10:00: proba scrisă; data și ora interviului vor fi comunicate ulterior.

inspector, clasa I, gradul profesional principal, la Compartimentul Transport, Liberă Iniţiativă din Direcţia Cheltuieli

Condiţii: studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în ramura de ştiinţă (RSI): Ştiinţe economice; vechimea în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice: minimum 5 ani; cunoştinţe dc operare PC- nivel mediu.

Termenul limită pentru depunerea dosarelor: 5 octombrie 2016, ora 15.00

Concurs: 18 octombrie 2016, ora 10:00 – proba scrisă; data și ora interviului vor fi comunicate ulterior.

Direcţia Urbanism, Amenajarea Teritoriului – Serviciul Urbanism

consilier clasa I, gradul principal

Condiţii: studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă, în domeniul fundamental de învăţământ (DFI): Matematică şi Ştiinţe ale Naturii, domeniul de licenţă (DL): geologie; Ştiinţe Inginereşti, domeniul de licenţă (DL): inginerie civilă, ingineria instalaţiilor, inginerie electrică, inginerie energetică, inginerie geologică, inginerie geodezică, inginerie mecanică, inginerie industrială, ingineria materialelor, inginerie şi management; Ştiinţe Umaniste şi Arte, domeniul de licenţă (DL): arhitectură, urbanism; vechimea în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice, minimum 5 ani;   cunoştinţe de operare PC, nivel mediu

consilier clasa I, gradul debutant.

Condiţii: studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă, în domeniul fundamental de învăţământ (DFI): Matematică şi Ştiinţe ale Naturii, domeniul de licenţă (DL), geologie; Ştiinţe Inginereşti, domeniul de licenţă (DL): inginerie civilă, ingineria instalaţiilor, inginerie electrică, inginerie energetică, inginerie geologică, inginerie geodezică, inginerie mecanică, inginerie industrială, ingineria materialelor, inginerie şi management; Ştiinţe Umaniste şi Arte, domeniul de licenţă (DL): arhitectură, urbanism; vechimea în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice: -; cunoştinţe de operare PC, nivel mediu

Serviciul Autorizări

consilier clasa I, gradul superior

Condiţii: studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă, în domeniul fundamental de învăţământ (DFI): Ştiinţe inginereşti, domeniul dc licenţă (DL): inginerie civilă, ingineria instalaţiilor, inginerie electrică, inginerie energetică, inginerie geologică, inginerie geodezică, inginerie mecanică, inginerie industrială, ingineria materialelor, inginerie şi management; Ştiinţe umaniste şi arte, domeniul de licenţă (DL): arhitectură, urbanism; vechimea în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice: minimum 9 ani; cunoştinţe de operare PC, nivel mediu.

consilier clasa I, gradul principal

Condiţii: studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă, în domeniul fundamental de învăţământ (DFI): Ştiinţe inginereşti, domeniul de licenţă (DL): inginerie civilă, ingineria instalaţiilor, inginerie electrică, inginerie energetică, inginerie geologică, inginerie geodezică, inginerie mecanică, inginerie industrială, ingineria materialelor, inginerie şi management; Ştiinţe umaniste şi arte, domeniul de licenţă (DL): arhitectură, urbanism; vechimea m specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice: minimum 5 ani; cunoştinţe de operare PC – nivel mediu.

Termen limită de depunere a dosarelor: 5 octombrie 2016, ora 15:00

Concurs: 25 octombrie 2016, ora 10.00 – proba scrisă; data și ora interviului vor fi comunicate ulterior.

Relaţii suplimentare cu privire la acest concurs se pot obţine la sediul Agenţiei Naţionale a Funcţionarilor Publici din bd. Mircea Vodă, nr. 44, bloc M17, tronsonul III, sectorul 3, Bucureşti, precum şi la numărul de telefon 0374/112.726.

Agenţia Judeţeană pentru Plăţi şi Inspecţie Socială Alba

inspector clasa I, grad profesional superior – Biroul Inspecţie Socială.

Condiţii: studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul economic; vechimea minimă în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice: minimum 9 ani; cunoştinţe operare PC.

Termen limită de depunere a dosarelor: 11 octombrie 2016

Concurs: 24 octombrie 2016, ora 10:00 – proba scrisă; data şi ora interviului vor fi comunicate ulterior.

Relații suplimentare se obțin la sediul Agenției Județene pentru Plăți și Inspecție Socială Alba din municipiul Alba Iulia, str. Nicolae Titulescu nr. 10B, telefon 0258/812.736, interior 105

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate