Connect with us
Publicitate

AIUD

UPDATE: Doi soți din Aiud, AMENDAȚI după ce nu au trecut ora în declarațiile pe propria răspundere. Ce spun polițiștii

Publicat

Doi soți din Aiud au fost amendați cu câte 2.000 de lei fiecare după ce, spune unul dintre aceștia, nu au trecut pe declarațiile pe propria răspundere ora deplasării.

UPDATE: Reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Alba au transmis un punct de vedere cu privire la situația relatată:

„Cei doi au fost observați în mai multe zone ale orașului, iar pe declarația pe proprie răspundere erau precizate locații generale (centru, Micro, piața) pentru asigurarea bunurilor care acoperă necesitatea de bază a persoanelor și animalelor.

În momentul depistării aveau asupra lor un pachet de stixuri care ar fi putut fi cumpărate și de la magazinul din apropierea locuinței lor.

Rugăm cetățenii să înțeleagă faptul că, pentru sănătatea lor, este important să iasă din casă cât mai rar și doar dacă au motive întemeiate”, au transmis reprezentanții IPJ Alba.

Știrea inițială

Imaginea cu procesul verbal a fost publicată joi pe rețeaua de socializare Facebook, unde a adunat zeci de comentarii.

„Astăzi am primit amenda de la Politia Aiud, d-nul agent Negru, pe motiv că nu am scris în declarație ora deplasării. Nu există în declarația pe proprie răspundere așa ceva. Au mai trecut oameni pe stradă, nu au fost controlați, în amendă spunându-se că nu a fost nici un om pe drum. Asta pentru că am fost după alimente. Amenda este de 2.000 de lei. Asta face Poliția Aiud! După ce ni s-a fotografiat declarația, ni s-a spus că suntem liberi și că este totul în regulă. Vi s-a dat puterea să vă bateți joc de oameni?

Acest domn polițist cu buletinul în mână nu poate calcula câți ani avem. Ordonanța militară din amendă e dată pentru persooane peste 65 ani.

Ps. Sotului meu i s-a emis aceeași amendă, în valoare de 2.000 lei. Aproape 1.000 euro pentru că aveam totul în regulă, a scris o localnică din Aiud, joi, pe rețeaua de socializare Facebook.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

5 Comentarii

5 Comentarii

  1. Anonim

    joi, 09.04.2020 at 19:39

    Și eu am pățit-o mai exact acum 2 zile prezentând adeverință și faptul ca lucram la o mașină care a rămas omul în drum.. Menționez adeverință este permanenta și de serviciu nu pe propria răspundere… Cei de la jandarmi au trecut pe lângă mine mau legitimat am prezentat adeverință totul ok după alte 5 minute se reîntorc și ma amendează pe baza ca ce pe am adeverință prestez aceleași servici de mecanica care le am trecute și pe adeverință….. Rușine jandarmeria romana te dai jos 6 din duba fără măști și mănuși nu ma lași să-mi scriu mențiunile și ma și înjuri

  2. dan

    joi, 09.04.2020 at 21:16

    amenzile astea au fost date din birou ca sa-si justifice orele de serviciu. daca nu-i dai omului amenda pe loc cum poti sa-i dai fara nici macar un martor(nu mai umbla lumea prin Aiud).pai asa toti ne putem astepta la astfel de ineptii.e noaptea mintii orice judecator serios va observa ca-i facatura si va anula pv-urile.dupa anulare pv se poate depune plangere impotriva organului ptr. abuz in serviciu

    • Maria

      joi, 09.04.2020 at 22:10

      E o mare rusine, politia se comporta ca in Venezuela, China… Tot comunisti ati ramas, atacati oamenii pe strada fara martori, faceti ce vreti si inventati voi motivele. Va ginditi ca aceea familie are un singur salar si acela de mizerie ca sa dati amenda de 4000 lei, sint 4 membrii, doi copii minori, ce vor minca si cum isi platesc existenta, rusine la toti politicii ca toti furati si poporul va plateste ca sa furati si sa exploatati, poporul plateste bugetarii si ei isi bat joc de oameni, sinteti mai rau ca in China

  3. Mariana Codrea

    joi, 09.04.2020 at 22:00

    Vreau sa intreb daca politia e constienta de faptul ca acea familie nu are cu ce plati aceste amenzi exagerate, sint patru membrii in familie, parintii+doi copii minori, lucreaza doar tatal, ce vor minca si cum vor platii facturile… Cum poate fi cineva asa dur si nesocotit, nu au facut o crima au iesit dupa alimente.. E o mare rusine, cu salarii de c***t sa dai amenzi atit de enorme, noi poporul platim pe toti bugetarii, rusine sa le fie

  4. Elena

    joi, 09.04.2020 at 22:20

    Pe noua declaratie nici nu este prevazuta rubrica pentru ora deplasarii. Cele 2 persoane au dreptate. Politistul nu stie cum arata noua declaratie, cea veche adica prima avea cerinta cu completarea orelor de deplasare, dar asta noua s-a simplificat. Faceti contestatie si o sa castigati. Acum politistii se cred buricul pamantului.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax