Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Campanie umanitară organizată de un grup de tineri, în Munții Apuseni. Au dus daruri oamenilor nevoiași, în Vinerea Mare

Publicat

Un tânăr din județul Bihor a organizat, împreună cu mai mulți prieteni, în preajma Sărbătorilor de Paște, o campanie umanitară de ajutorare a oamenilor nevoiași din Munții Apuseni. În Vinerea Mare, aceștia au dus daruri pentru circa 75 de familii din cinci comune din Alba, respectiv Arieșeni, Gârda de Sus, Scărișoara, Horea și Avram Iancu. 

„Împreună cu vreo 10 amici, din județul Bihor, zona Beiuș, am organizat, ca în fiecare an, în Postul Mare și Postul Crăciunului, am făcut tot posibilul să facem mai mulți oameni, familii, copii, persoane neputincioase, mai fericite”, ne-a transmis organizatorul campaniei, Claudiu Mance.

„Am luat legătura cu fiecare primar și ne-a dat câte o listă de persoane care au nevoie de ajutor.

Ne-am organizat, s-au strâns mulți bani, haine, alimente și am plecat în Vinerea Mare, de dimineața din zori până seara. Am fost cu mașini de teren 4×4, dar și cu autoutilitare și alte mașini.

Îi mulțumim primarului din Arieșeni, Gheorghe Pantea, care ne-a arătat locațiile, preotului Darius Dig din satul Ocoale – Ghețar, comuna Gârda de Sus, primarului din Horea, Marin Nicola și consilierului Lucian Apia din Scărișoara. Am fost și la Casa de copii din Avram Iancu.

Pe viitor o să facem un ONG, pentru ajutorare”, a mai transmis acesta.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax