Contacteaza-ne si pe
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Experiențe inedite în realitatea virtuală, la Alba Iulia. De la curse auto și shootere, la vizite în spațiu sau în muzee

PublicatPreluare video. Folositi acest cod pentru a afisa video-ul de mai sus pe siteul dvs.


<p><script type="text/javascript" src="https://video.onnetwork.tv/embed.php?sid=MWZILDExdmssMA=="></script></p>
Pe strada Toporașilor din Alba Iulia există un club unde realitatea de zi cu zi este înlocuită de cea virtuală. Fie că vrei să conduci o mașină de curse, să îți exersezi talentul de pistolar contra unor roboți, să vizitezi muzee sau chiar să vezi cum arată viața de astronaut, totul este posibil la Virtual Reality Alba Iulia.

Cu ajutorul ochelarilor virtuali, lumea reală este înlocuită de un univers cu un infinit de posibilități. Clubul Virtual Reality Alba Iulia, pune la dispoziția albaiulienilor care vor să testeze realitatea alternativă o gamă largă de jocuri sau experiențe inedite.

Jocurile sunt destinate atât celor mici, adolescenților, tinerilor dar și părinților. În timp ce copiii intră în realitatea virtuală în rolul unor personaje, părinții sau aparținătorii se pot bucura și ei de o experiență virtuală.

vr1

De la vizitat muzee, galerii de artă, plimbări prin cele mai celebre locuri din lume, sau chiar experiențe pe Stația Spațială Internațională, totul este posibil cu ajutorul ochelarilor virtuali.

Clubul de realitate virtuală de la Alba Iulia este o alternativă pentru câteva ore de distracție, diferită de cea din fața monitoarelor sau a televizoarelor.

Experiența unei realități virtuale vs. consola de acasă

În 2020 o bună parte a populației este familiarizată cu o consolă de jocuri, clasicul calculator sau jocurile de pe tabletă / telefon. În schimb, la clubul Virtual Reality Alba Iulia experiența este una cu totul aparte.

vr

În momentul în care operatorul te conectează la ochelarii Oculus Rift și îți dă în mână cele două joystick-uri sau strângi ferm de volanul mașinilor de curse, ești transpus într-un alt univers, după cum îi spune și numele, devii parte din realitatea virtuală. O experiență intensă și surprinzătoare care trebuie încercată de fiecare în parte.

Cum a ajuns realitatea virtuală la Alba Iulia

” Am încercat tehnologia de realitate virtuală prima dată în America. Când am revenit în Alba Iulia am văzut că erau foarte multe posibilități să iei fonduri europene. Am aplicat, am făcut un plan de afaceri și m-am gândit să fac ceva ce nu era în Alba Iulia.

vr alba iulia

În momentul în care am deschis, mai erau doar trei cluburi, în București și în Brașov. Noi am fost al patrulea club. Practic avem un club de realitate virtuală, avem patru stații unde poți să încerci fie jocuri: shootere, jocuri de explorare, jocuri amuzante sau jocuri pentru copii.

vr3

În același timp avem și experiențe: poți să vizitezi muzee, avem Google Earth, poți să vezi cum funcționează corpul uman. Sunt foarte variate experiențele” , a declarat Bogdan Bitai, proprietarul clubului.

Oferta Virtual Reality Alba Iulia

Jocuri simulator auto: project cars, dirt rally.

Experiențe: google earth VR, mission iss, face your fears, national geographic VR, bear island VR, BBC Home – a VR spacewalk.

Muzee virtuale 

Jocuri de acțiune și aventură: robo recall, blade and sorcery, defector, marvel captain america, spiderman, superhot, stormland, box.

Jocuri diverse: job simulator, beat saber, Rick and Morty virtual rick-alitly.

Adresă: Strada Toporașilor Nr. 12, Alba Iulia (în zona Pieței din Cetate)

Lista de preturi:

 40 de lei / ora
25 de lei/ 30 de min 

Happy hour marți-vineri ora 13-16: 1+1 gratis 

Zile de naștere, petreceri private, team building, etc. – tarif negociabil în funcție de durată și dată

Program: marți- duminica între orele 13-22, luni închis.

Pentru programari/ informații suplimentare: 0743663073 – Bogdan 

[email protected]

Facebook: Virtual Reality Alba Iulia 

WEB: virtualrealityalba.ro

 

 

 

 

 


Vezi cele mai interesante video Alba24.ro


ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

EVENIMENT

Atenție călători! MODIFICĂRI în circulația mai multor trenuri care trec prin zona Teiuș, din 27 ianuarie. LISTA

Publicat

CFR Călători a anunțat modificări temporare substanțiale în mersul trenurilor. Orarul de circulație urmează să fie diferit pentru câteva zeci de trenuri, în urma unor lucrări de reabilitare la infrastructura feroviară pe secțiunea Coșlariu Grupa Podu Mureș – Teiuș. La majoritatea trenurilor schimbările vor ține patru luni, în câteva cazuri se adaugă peste 30 de […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Accident evitat în ultima clipă, în Hunedoara. Șoferul unui camion, la un pas de tragedie după o manevră inconştientă

Publicat

Un şofer de camion a fost la un pas să provoace un accident grav pe DN 7, în Hunedoara. O cameră de bord a surprins incidentul petrecut joi, între Simeria și Deva, în zona barierei de la Săulești. În imagini se vede cum camionul intră de pe un drum secundar pe şoseaua naţională, fără să […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Acțiune nocturnă de amploare a polițiștilor din Alba Iulia pentru combaterea consumului de alcool și droguri

Publicat

Polițiștii rutieri din Alba Iulia au organizat sâmbătă noaptea o acţiune de amploare pentru combaterea conducerii autovehiculelor sub influența alcoolului sau a altor substanțe psihoactive.  Acțiunea a început în jurul orei 22.30, de pe Bulevardul Încoronării, din zona parcării de la Colegiul Național Horea, Cloșca și Crișan dar s-a derulat în mai multe puncte din […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Alba Iulia NECUNOSCUTĂ. Topul curiozităților legate de fortificația orașului, care a dăinuit peste un mileniu

Publicat

De la întemeierea oraşului de către romani, în urmă cu aproape două mii de ani, şi până în zilele noastre, Alba Iulia a trecut prin tot atâtea transformări, încât este aproape imposibil ca cineva să-i cunoască toate secretele. Ca toate oraşele vechi, Alba Iulia păstrează, pe lângă clădirile-simbol şi mici secrete, lucruri mai puţin cunoscute. […]

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate