Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Momentul în care o rachetă lovește un bloc de peste 20 de etaje, într-o zonă rezidențială din Kiev

Publicat

Momentul în care un bloc cu peste 20 de etaje dintr-o zonă rezidențială din Kiev este lovit de o rachetă a fost surprins în imagini.

Clădirea era în flăcări sâmbătă dimineața, iar pagubele majore.

Vezi UPDATE FOTO-VIDEO: Război în Ucraina, ziua a treia. Asaltul rușilor continuă asupra Kievului. Fiecare minut de rezistență este o victorie

O bucată mare din clădire a fost smulsă, mai multe locuințe fiind distruse. Potrivit consilierului ministrului Afacerilor Interne, doi oameni nevinovați din Kiev au murit, dormind liniștiți acasă. Alți patru au fost răniți.

Pompierii scoteau persoane rănite din clădire.

35 de persoane rănite

35 de persoane, între care doi copii, au fost rănite în luptele violente care au avut loc în cursul nopții la Kiev, potrivit primarului capitalei ucrainene, Vitali Klitschko.

Nu există la această oră alte detalii, dar într-un raport separat al Reuters, care citează un consilier al Ministerului de Interne, se arată că nimeni nu a murit după ce blocul a fost lovit de o rachetă rusească.

Citește și VIDEO: Război în Ucraina. A patra zi de REZISTENȚĂ. Rușii nu reușesc să ocupe Kievul. Lupte grele pentru fiecare metru de pământ

Primarul capitalei ucrainene, Vitali Klitschko, a declarat, potrivit The Guardian, că 35 de persoane, între care doi copii, au fost rănite în luptele violente care au avut loc în cursul nopții la Kiev.

Au fost lupte grele la Kiev, în noaptea de vineri spre sâmbătă.

Vezi VIDEO: Lupte grele pe străzile din Kiev. Populația a opus rezistență rușilor. Civilii au atacat blindatele cu cocktail-uri Molotov

Ministrul Afacerilor Extene al Ucrainei, Dmytro Kuleba, a scris pe Twitter: „Kiev, orașul nostru splendid și pașnic, a supraviețuit încă o noapte sub atacurile forțelor rusești. O rachetă a lovit un apartament rezidențial din Kiev. Cer lumii: izolarea completă a Rusiei, expulzarea ambasadorilor, embargoul petrolului, ruinarea economiei acesteia. Opriți criminalii de război ruși!”.

Atenție! Imagini cu impact emoțional

sursă: Mediafax

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Tza, tza, tzar

    sâmbătă, 26.02.2022 at 15:18

    Crede cineva ca se va gasi careva din anturajul rusnacului dus cu pluta, dispus sa il trezeasca sau sa il oblige sa revina la realitate ? Fiti seriosi, e atit de scolit, incint i-a subjugat pe cei din jur amenintindu-le familiile, sau drogandui, ca sa ii tina sub control. Dar asa zisul om, nu va putea duce de nas familiile tuturor soldatilor rusi morti degeaba in aceasta parodie, iar tzaricieviciul va da curind ochii cu Ceausescu.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax