Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE FOTO: ACCIDENT RUTIER MORTAL la Teiuș: O femeie a fost lovită de un TIR, pe trecerea de pietoni

Publicat

O femeie de aproximativ 60 de ani a fost accidentată mortal marți dimineața, în jurul orei 10:20, pe o trecere de pietoni din Teiuș. Femeia a fost lovită de un TIR, după ce s-ar fi angajat în traversare pe culoarea roșie a semaforului. 

Potrivit unor surse, camionul implicat în evenimentul ar aparține unei firme subcontractoare care efectuează lucrări pe lotul 2 al Autostrăzii A10 Sebeș – Turda. 

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, printr-un apel prin 112 a fost semnalat un accident rutier produs pe strada Clujului din orașul Teiuș.

Din primele cercetări efectuate de polițiștii deplasați la fața locului, a rezultat că o femeie de 63 de ani, din Teiuș, județul Alba, s-ar fi angajat în traversarea drumului public pe culoarea roșie a semaforului electric, împrejurare în care a fost surprinsă și accidentată de o autoutilitară condusă de un bărbat de 42 de ani, din comuna Stremț, județul Alba.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. În cauză, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Știrea inițială

Potrivit IPJ Alba, o femeie de aproximativ 60 de ani a fost acroșată de un TIR și accidentată mortal pe o trecere de pietoni din Teius.

Se fac cercetări pentru stabilirea împrejurărilor.

Foto: Facebook (Alin A.)

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Roco

    marți, 07.07.2020 at 12:42

    Unii camionagii ruleaza cu viteza in orase, astfel incit masa mare a celor incarcati, face ca frinarea sa poata fi efectuata cu succes pe o distanta mare.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax