Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Angajări la STAT: Posturile vacante în instituții publice din județul Alba. LISTA, condiții și calendarul concursurilor

Publicat

Mai multe posturi sunt vacante în această perioadă în instituții publice din județul Alba.

Candidații interesați de ocuparea acestora trebuie să îndeplinească unele condiții, privind studiile, vechimea de muncă și alte cerințe.

Vezi și Angajări la ISU Alba: Concursuri pentru ocuparea de posturi vacante, prin încadrare directă. Condiții pentru candidați

Vezi și Angajări la IPJ Alba: 32 de posturi – ajutor șef de post, agenți de poliție, prin încadrare directă. LISTA, înscrieri, condiții

Vezi și Angajări prin încadrare directă la Jandarmeria Alba. Cinci posturi, scoase la concurs. Probe și detalii pentru candidați

Pentru a ocupa un post contractual vacant sau temporar vacant, candidații trebuie să îndeplinească următoarele condiții generale, conform art. 3 al Regulamentului-cadru aprobat prin Hotărârea Guvernului nr. 286 din 23 martie 2011, cu modificările și completările ulterioare:

  • are cetățenia română, cetățenie a altor state membre ale Uniunii Europene sau a statelor aparținând Spațiului Economic European și domiciliul în România
  • cunoaște limba română, scris și vorbit
  • are vârsta minimă reglementată de prevederile legale
  • are capacitate deplină de exercițiu
  • are o stare de sănătate corespunzătoare postului pentru care candidează, atestată pe baza adeverinței medicale eliberate de medicul de familie sau de unitățile sanitare abilitate
  • îndeplinește condițiile de studii și, după caz, de vechime sau alte condiții specifice potrivit cerințelor postului scos la concurs
  • nu a fost condamnată definitiv pentru săvârșirea unei infracțiuni contra umanității, contra statului ori contra autorității, de serviciu sau în legătură cu serviciul, care împiedică înfăptuirea justiției, de fals ori a unor fapte de corupție sau a unei infracțiuni săvârșite cu intenție, care ar face-o incompatibilă cu exercitarea funcției, cu excepția situației în care a intervenit reabilitarea.

POSTURI VACANTE:

ALBA IULIA

Ministerul Apărării Naționale – Direcția Generală Juridică

  • consilier juridic la microstructura consilier juridic șef (zona nr. 12): locație birou: Colegiul Național Militar „Mihai Viteazul”- Alba Iulia

Detalii: arma – justiție militară (28); specialitate militară – justiție militară (115); gradul funcției – căpitan; gradul maxim care poate fi acordat – căpitan.

  • consilier juridic la microstructura consilier juridic șef (zona nr. 13): locație birou: Colegiul Național Militar „Mihai Viteazul”- Alba Iulia

Detalii: arma – justiție militară (28); specialitate militară – justiție militară (115); gradul funcției – căpitan; gradul maxim care poate fi acordat – căpitan.

Condiții – candidații pot proveni din: ofițeri în rezervă și ofițeri rezerviști voluntari, cu excepția celor oare nu au absolvit o instituție de învățământ superior, Cu diplomă de licență/echivalentă; maiștri militari, subofițeri, soldați și gradați profesioniști, în activitate, în rezervă sau rezerviști voluntari; persoane care dețin grad militar în rezervă dobândit în urma îndeplinirii serviciului militar activ în calitate de militar în termen/termen redus ori de elev sau student la instituțiile de învățământ din sistemul de apărare și securitate națională; persoane care nu dețin grad militar.

Nivelul minim, domeniul și specializarea studiilor necesare încadrării funcțiilor vacante: studii superioare de lungă durată, din perioada anterioară aplicării celor trei cicluri tip Bologna, absolvite cu diplomă de licență/echivalentă sau studii universitare de licență, absolvite cu diplomă de licență (ciclul I Bologna) în domeniul drept, specializarea drept, respectiv specializarea drept european și internațional.

Data-limită de înscriere la concurs: 21 iunie 2022, ora 16.00.

Concurs:

  • testele eliminatorii de aptitudini: evaluarea psihologică și evaluarea nivelului de pregătire fizică: în perioada 11-15 iulie 2022 se vor desfășura la sediul Centrului Zonal de Selecție și Orientare Breaza, adresa: Breaza, Strada Republicii nr. 75, județul Prahova
  • examinarea medicală: în perioada 18-21 iulie 2022 – se desfășoară în cadrul unităților sanitare din rețeaua Ministerului Apărării Naționale, la Centrul medical de diagnostic și tratament ambulatoriu al MApN „Academician Ștefan Milcu”, București.
  • testul scris: 8.2022, ora 10.00, la sediul Direcției Generale Juridice, București, strada Izvor nr. 110, sectorul 5.

Dosarele de concurs se depun la sediul Direcției Generale Juridice, București, strada Izvor nr. 110, sectorul’5, telefon 021.402.34.00, interior 1011/535.

Direcția Generală Juridică MApN organizează concurs pentru încadrarea a 7 (șapte) funcții de execuție vacante de ofițer în total (alte funcții, în alte județe), cu gradul de căpitan, în conformitate cu prevederile instrucțiunilor privind chemarea/rechemarea în activitate, în corpul ofițerilor, al maiștrilor militari sau al subofițerilor, în vederea încadrării unor funcții de execuție din structurile Ministerului Apărării Naționale, aprobate prin Ordinul ministrului apărării naționale nr. M 124, cu modificările și completările ulterioare, funcții în cadrul Centrului asigurare procesuală teritorială, structură subordonată nemijlocit Direcției generale juridice.

Primăria Municipiului Alba Iulia

  • inspector de specialitate, clasa I, gradul profesional debutant

Condiții: studii universitare de licență absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în ramura de știință (RSI): științe economice, specializarea (S) administrarea afacerilor, sau (RSI) științe juridice, specializarea (S) – drept; cunoștințe de operare PC; vechimea în specialitate necesară: nu se solicită.

Termenul limită de depunere a dosarelor: 23 iunie 2022, ora 15.00

Concurs: 4 iulie 2022, ora 10.00: proba scrisă; data și ora interviului vor fi comunicate ulterior.

  • șofer, treapta I, la Serviciul Poliția Locală, Biroul instruire, logistică, activitatea comercială, protecția mediului

Condiții: studii medii; vechime în specialitate necesară: minimum 9 ani; permis de conducere categoriile B, C, E; atestat de șofer profesionist transport bunuri și marfă; calificare în domeniul sistemelor de ridicat, tip macara, autorizație de macaragiu clasa A.

Termenul limită de depunere a dosarelor: 16 iunie 2022, inclusiv, ora 15.00

Concurs: 28 iunie 2022, ora 11.00 – proba scrisă; data și ora interviului se vor comunica ulterior.

  • asistent medical gradul debutant

Condiții: studii postliceale absolvita în specialitatea asistență medicală; vechime: minimum 6 luni ca asistent medical; certificat de membru în Ordinul Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România; adeverință emisă de Ordinul Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România.

Concurs: 1 iulie 2022, ora 10.00: proba practică; data și ora interviului vor fi comunicate ulterior.

Termenul limită de depunere a dosarelor: 23 iunie 2022, Inclusiv, ora 15.00

Detalii la Primăria Municipiului Alba Iulia din Calea Moţilor nr. 5A, et. 2, județul Alba, telefon: 0372/586.473.

Centrul de Transfuzie Sanguină Alba

  • casier (0,5 normă)

Condiții: diplomă bacalaureat; vechime minimum 6 luni; cunoștințe operare PC – nivel mediu.

Concurs: 28 iunie 2022, ora 09.00 – proba scrisă; 30 iunie 2022, ora 09.00 – proba interviu

Detalii la Centrul de Transfuzie Sanguină Alba, cu sediul în Alba Iulia, Bd. Revoluției 1989 nr. 23, județul Alba, telefon 0755/367.089.

Creșa Municipiului Alba Iulia

  • educator-puericultor (2 posturi)

Condiții: absolvenți cu diplomă ai liceului pedagogic sau ai unei școli postliceale cu specializarea educator-puericultor; absolvenți al liceului pedagogic sau al unei școli postliceale ori ai unei școli echivalente, cu specializările educatoare, educatoare – învățător, învățător – educatoare, educator – învățător, învățător – educator, care în timpul formării inițiale au urmat cursuri din domeniile puericultună sau educație timpurie, precizate în foaia matricolă, sau care, ulterior finalizării studiilor, au absolvit programe de formare continuă care se regăsesc în Registrul național al programelor de formare continuă, acreditate prin ordin de ministru, ca abilitate curriculară în domeniile puericultură sau educație timpurie, organizate în cadrul unor proiecte sistemice implementate de către Ministerul Educației în parteneriat cu terți, pentru care au atestate, al căror plan de învățământ conține minimum 90 de ore și care, prin acreditare, au obținut minimum 20 de credite profesionale transferabile; absolvenți cu diplomă de licență având specializarea Pedagogia învățământului preșcolar și primar; absolvenți cu diplomă a programelor de masterat cu specializarea educație timpurie; vechime: nu este cazul.

Termenul limită pentru depunerea dosarelor: 21 iunie 2022, ora 15:00

Concurs: 29 iunie 2022, ora 10:00: proba scrisă – Alba Iulia, Str. Bucovinei nr. 6; data și ora interviului vor fi comunicate ulterior.

Detalii la Creșa Municipiului Alba Iulia, str. Alexandru cel Bun nr. 13, , județul Alba, telefon mobil: 0748/414.853, și la sediul Creșei 2 Ampoi, Str. Livezii nr. 47.

Teatrul de Păpuși „Prichindel” Alba Iulia

  • muncitor din activitatea specifică instituțiilor de spectacole sau concerte, treapta I, din cadrul Compartimentului scenă.

Condiții: studii medii/generale; vechime în muncă: minimum 6 ani și 6 luni.

Concurs: 12 iulie 2022, ora 10.00: proba practică; data și ora interviului vor fi comunicate ulterior.

Detalii la Teatrul de Păpuși „Prichindel”, cu sediul în Alba Iulia, str. A. Mureșanu nr. 3, județul Alba, telefon 0749.264.938.

Spitalul Județean de Urgență Alba Iulia

  • manager (pe perioadă de 4 ani)

Condiții: absolvent al unei instituţii de învăţământ superior medical, economico-financiar sau juridic; absolvent al unor cursuri de perfecţionare în management sau management sanitar, agreate de Ministerul Sănătăţii şi stabilite prin ordin al ministrului sănătăţii, ori absolvent aș unui masterat sau doctorat în management sanitar, economic ori administrativ organizat într-o instituţie de învăţământ superior acreditată, potrivit legii; cel puţin 2 ani vechime în posturi prevăzute cu studii universitare de lungă durată, conform legii; nu a fost condamnat pentru săvârşirea unei infracţiuni comise cu intenţie, cu excepţia situaţiei în care a intervenit reabilitarea; apt din punct de vedere medical (fizic şi neuropsihic); nu a împlinit vârsta standard de pensionare, conform legii.

Termen limită pentru depunerea dosarelor: 27 iunie 2022 ora 15.00

Prezentarea proiectelor: 11 iulie 2022 ora 10.00

Relații suplimentare la telefon: 0258/820.825, interior 146 – Biroul resurse umane din cadrul Spitalului Județean de Urgență Alba Iulia.

Liceul cu Program Sportiv Alba Iulia

  • paznic

Condiții: vârsta minimă 18 ani; capacitate deplină de exercițiu; studii medii (diplomă de bacalaureat); vechime minimum 5 ani; stare de sănătate corespunzătoare postului pentru care candidează, atestată pe baza adeverinței medicale eliberate de medicul de familie sau de unitățile sanitare abilitate; nu a fost condamnat definitiv pentru săvârșirea unei infracțiuni contra umanității, contra statului ori contra autorității, de serviciu sau în legătură cu serviciul, care împiedică înfăptuirea justiției, de fals ori a unor fapte de corupție sau a unei infracțiuni săvârșite cu intenție, cu excepția situației în care a intervenit reabilitarea; calificare agent de securitate pază și ordine publică valabil – obligatoriu.

Termenul limită pentru depunerea dosarelor: 16 iunie 2022, ora 13.00

Concurs: 27 iunie 2022, ora 12.00 – proba scrisă; 27 iunie 2022, ora 14.00 – proba interviu.

Detalii la Liceul cu Program Sportiv, cu sediul în Alba Iulia, str. Ștefan cel Mare nr. 25, județul Alba, telefon 0258/835.346 sau 0258/818.779, fax 0258/832.813, e-mail licsportiv@yahoo.com.

Colegiul Economic „Dionisie Pop-Marţian” Alba Iulia

  • secretar șef

Condiții studii superioare (științe economice, științe administrative, management, științe juridice, birotică și secretariat) de lungă durată absolvite cu diplomă (Ciclul I + Ciclul II Bologna pentru absolvenții sistemului Bologna sau echivalentă celor două cicluri pentru candidații care au absolvit anterior sistemului Bologna);  vechime în specialitatea postului sau similar: minimum 5 ani; abilități foarte bune de operare pe calculator și de utilizare a softurilor specifice activităților din învățământ: EDUSAL, REVISAL, SIIIR; noțiuni de comunicare în relații publice; disponibilitate la timp de lucru prelungit; constituie avantaj experiența într-o unitate de învățământ.

Termenul limită de depunere a dosarelor: 15 iunie 2022, ora 15.00

Concurs: 23 iunie 2022, ora 09.00 – proba scrisă; 27 iunie 2022, ora 09.00 – proba practică; 29 iunie 2022, ora 09.00 – proba interviu.

  • muncitor calificat

Condiții: studii medii; vechime în muncă minimum 3 ani; certificat de absolvire curs sau atestat în una dintre următoarele calificări profesionale: lăcătuș, tâmplar, electrician, mecanic, instalator instalații sanitare

Termenul limită de depunere a dosarelor: 15 iunie 2022, ora 15.00

Concurs: 23 iunie 2022, ora 10.00 – proba scrisă; 27 iunie 2022, ora 10.00 – proba practică.

Detalii la Colegiul Economic „Dionisie Pop Marțian”, cu sediul în Alba Iulia, str. Octavian Goga nr. 11, județul Alba, telefon: 0258/811.468.

SEBEȘ

Unitatea Militară 02213 Sebeș

  • magaziner – Formațiunea cazarmare/Administrativ

Condiții: nivelul de acces la informații clasificate este secret de serviciu, fiind necesar acordul scris al persoanei care dorește să candideze referitor la verificarea efectuată în vederea obținerii autorizației de acces la informații clasificate sau a certificatului de securitate, în situația în care aceasta va fi declarată admisă; nivel studiilor: studii generale sau medii cu diplomă de absolvite; vechime: 6 luni vechime în muncă.

Termenul limită pentru depunerea dosarelor: 28 iunie 2022, ora 14.00

Concurs: 1 iulie 2022, ora 09.00: proba scrisă; 8 iulie 2022, ora 09.00: proba practică; 15 iulie 2022, ora 09.00: probă interviu.

Detalii la Unitatea Militară 02213, din municipiul Sebeș, Str. Călărași nr. 74, județul Alba, telefon 0258/731.905, interior 104, fax: 0258/732.761, e-mail: UM_02213_Sebes@mapn.ro.

Liceul Tehnologic Sebeș

  • îngrijitor (muncitor necalificat)

Condiții: minimum studii gimnaziale; vechime în specialitatea studiilor necesare ocupării postului – nu necesită.

Concurs: 4 iulie 2022, ora 09.00: proba practică; 6 iulie 2022, ora 09.00: proba interviu.

  • femeie de serviciu (muncitor calificat) – 0,5 normă

Condiții: minimum studii gimnaziale; vechime în specialitatea studiilor necesare ocupării postului: nu necesită

Concurs: 5 iulie 2022, ora 09.00: proba practică; 7 iulie 2022, ora 09.00: proba interviu.

Liceul Tehnologic Sebeș, cu sediul în Sebeș, strada Dorin Pavel nr. 2, județul Alba, telefon: 0258/731.010.

Direcția Generală de Asistență Socială, Medicală și Comunitară Sebeș

  • administrator I – Compartimentul administrativ

Condiții: studii medii; curs asistent de gestiune; vechime – minimum 5 ani în domeniul financiar-contabil.

Data limită pentru depunerea dosarelor: 16 iunie 2022, ora 12.00

Concurs: 4 iulie 2022, ora 11.00 – proba scrisă; data și ora interviului vor fi comunicate ulterior.

  • asistent medical PL – Compartimentul asistență medicală comunitară

Condiții: studii postliceale sanitare; vechime: minimum 1 an; adeverință prin care să ateste calitatea de membru al Ordinului Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România; cunoștințe PC – nivel mediu.

Data limită pentru depunerea dosarelor: 15 iunie 2022, ora 12.00

Concurs: 27 iunie 2022, ora 11.00 – proba practică; 30 iunie 2022, ora 11.00 – proba scrisă; data și ora interviului vor fi comunicate ulterior.

  • asistent medical – Compartimentul medicină dentară

Condiții: studii medii absolvite cu diplomă de bacalaureat; postliceale sanitare; vechime minimum 1 an; adeverință prin care să ateste calitatea de membru al Ordinului Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România.

Data limită pentru depunerea dosarelor: 15 iunie 2022, ora 12.00

Concurs: 23 iunie 2022, ora 11.00 – proba scrisă; data și ora interviului vor fi comunicate ulterior.

Detalii la Direcția Generală de Asistență Socială, Medicală și Comunitară, Sebeș, municipiul Sebeș, aleea Lac nr. 12, județul Alba, telefon/fax 0258/731.007 sau 0258/730.611.

AIUD

Serviciul Public de Interes Local Administraţia Patrimoniului Local Aiud

  • muncitor calificat, treapta profesională I;

Condiții: studii medii/școală profesională; vechime în muncă: minimum 9 ani.

  • șofer, treapta profesională I (2 posturi)

Condiții: studii medii/școală profesională; vechime în meserie: minimum 3 ani; permis de conducere categoriile B, C.

  • muncitor necalificat, treapta profesională I (12 posturi)

Condiții: studii generale; vechime – nu este necesară

Termenul limită pentru depunerea dosarelor: 17 iunie 2022, ora 15:00

Concurs: 27 iunie 2022, ora 10:00 – proba practică; 30 iunie 2022, ora 10:00 – proba interviu.

Detalii la Serviciul Public de Interes Local Administraţia Patrimoniului Local Aiud, str.Tribun Tudoran nr.9, județul Alba, telefon: 0258/861.593, interior 13, e-mail: spapl@aiud.ro

BLAJ

Colegiul Național „Inochentie Micu Clain” Blaj

  • bibliotecar

Condiții: studii superioare; vechime în specialitatea studiilor necesare ocupării postului – nu se solicită

Concurs: 24 iunie 2022, ora 10.00 – proba scrisă; 29 iunie 2022, ora 10.00 – proba practică; 30 iunie 2022, ora 10.00 – proba interviu.

Detalii la Colegiul Național „Inochentie Micu Clain”, Blaj, str. Simion Bărnuțiu nr. 2, județul Alba, telefon: 0258/711.208.

CUGIR

Primăria Orașului Cugir

  • asistent medical principal – Compartimentul cabinet medical școlar

Condiții: studii postliceale sanitare – absolvent cu diplomă al unei instituții de învățământ postliceal sanitar, acreditată/autorizată, conform legii; minimum 5 ani vechime ca asistent medical; certificat/adeverință de absolvire a examenului de grad principal; avizul anual pentru autorizarea exercitării profesiei de asistent medical în baza certificatului de membru A.M.G.M.A.M.R. vizat pe anul 2022.

  • asistent medical comunitar – Centrul Comunitar Integrat „Michelangelo”

Condiții: studii postliceale sanitare – absolvent cu diplomă al unei instituții de învățământ postliceal sanitar, acreditată/autorizată, conform legii; minimum 2 ani vechime ca asistent medical; certificat/adeverință de absolvire a examenului de grad principal; avizul anual pentru autorizarea exercitării profesiei de asistent medical în baza certificatului de membru A.M.G.M.A.M.R. vizat pe anul 2022.

Termenul limită de depunere a dosarelor: 15 iunie 2022, ora 16.00

Concurs: 27 iunie 2022, ora 11.00 – proba scrisă; data și ora interviului se vor comunica ulterior.

  • îngrijitor la domiciliu –Biroul servicii sociale pentru persoane vârstnice și persoane cu handicap, Compartimentul Centrul multifuncțional pentru persoane vârstnice, îngrijire la domiciliu

Condiții: studii generale/medii; de preferință curs de îngrijitor la domiciliu sau de lucrător social sau o altă pregătire de specialitate în asistență socială; minimum 3 ani vechime în muncă.

Termenul limită de depunere a dosarelor: 15 iunie 2022, ora 16.00

Concurs: 27 iunie 2022, ora 11.00 – proba scrisă; data și ora interviului se vor comunica ulterior.

  • inspector de specialitate, gradul IA

Condiții: studii universitare de licență absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în domeniul științe inginerești: inginerie civilă, ingineria instalațiilor, arhitectură și urbanism; vechime în specialitatea studiilor necesare ocupării postului: minimum 3 ani vechime.

  • inspector de specialitate, gradul I

Condiții: studii universitare de licență absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în domeniul științe inginerești: inginerie civilă, ingineria instalațiilor, arhitectură și urbanism; vechime în specialitatea studiilor necesare ocupării postului: minimum 1 an vechime.

Termenul limită de depunere a dosarelor: 14 iunie 2022, ora 16.00

Concurs: 23 iunie 2022, ora 11.00 – proba scrisă; data și ora interviului se vor comunica ulterior.

Detalii la Primăria Orașului Cugir, str. I.L. Caragiale nr. 1, camera 15, Județul Alba, telefon: 0258/751.001, interior 115.

ZLATNA

Primăria Orașului Zlatna

  • psiholog specialist

Condiții: studii universitare de licență absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în specializarea psihologie; atestat de liberă practică emis de Colegiul Psihologilor din România în specialitatea psihologie clinică sau psihoterapie, treapta de specializare specialist; cunoștințe operare calculator; vechime în specialitatea studiilor – minimum 5 ani.

  • asistent social debutant

Condiții: studii universitare de licență absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în specializarea asistență socială; angajament că în termen de 60 de zile de la angajare va face dovada înscrierii ca membru în Colegiul Național al Asistenților Sociali din România și prezentarea avizului pentru exercitarea profesiei de asistent social, treapta de specializare debutant, eliberat de Colegiul Național al Asistenților Sociali din România; cunoștințe operare calculator; vechime în muncă -.

Concurs: 30 iunie 2022, ora 9.00: proba practică; data și ora interviului se vot comunica ulterior.

  • asistent medical – DAS

Condiții: absolvent al Școlii Sanitare Postliceale cu diplomă de absolvire – specializarea asistent medical generalist; certificat membru (liberă practică) – Ordinul Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România, în termen de valabilitate; avizul anual pentru exercitarea profesiei, în termen de valabilitate; vechime în muncă – minimum 6 luni.

  • îngrijitor – DAS

Condiții: nivelul studiilor – minimum studii generale; certificate/atestate curs igienă și îngrijire bătrâni la domiciliu sau angajament că în termen de 5 luni de la angajare va prezenta aceste certificate/atestate; vechime în muncă -.

  • registrator – DAS

Condiții: nivelul studiilor – minimum studii liceale absolvite cu diplomă de bacalaureat; cunoștințe operare calculator; vechime în muncă -.

Concurs: 30 iunie 2022, ora 13.00: proba practică; data și ora interviului se vot comunica ulterior.

Detalii la Primăria Orașului Zlatna, Piața Unirii nr. 1 A, Județul Alba, telefon: 0258/856.337.

ABRUD

Spitalul Orășenesc „Dr. Alexandru Borza” Abrud

  • muncitor calificat – electromecanic

Condiții: diplomă de bacalaureat; certificat de calificare profesională pentru electromecanic; nu se solicită vechime.

Concurs: proba scrisă – în data de 27 iunie 2022, ora 10.00; proba practică: 29 iunie 2022, ora 10.00; interviul – 29 iunie 2022, ora 12.00.

Detalii la Spitalul Orășenesc „Dr. Alexandru Borza” din Abrud, Str. Republicii nr. 13, județul Alba, telefon 0258/780.614, interior 34.

BAIA de ARIEȘ

Primăria Orașului Baia de Arieș

  • muncitor

Condiții: studi generale; vechime minimum 5 ani.

Concurs: 28 iunie 2022, ora 10.00 – proba scrisă; 29 iunie 2022, ora 10.00 – proba interviu.

Detalii la Primăria Orașului Baia de Arieș, cu sediul în Baia de Arieș, Piața Băii nr. 1, cod poștal 515300, județul Alba, telefon: 0258/775.002, fax 0258/775.900.

Alte localități

Primăria Comunei Hopârta

  • muncitor necalificat II, Compartimentul deservire

Condiții: studii generale; vechime în muncă – nu este obligatorie.

Concurs: 29 iunie 2022, ora 10.00 – proba scrisă; 30 iunie 2022, ora 10.00 – proba interviu.

Primăria Comunei Hopârta, Județul Alba, cu sediul în comuna Hopârta, satul Hopârta nr. 159, telefon 0786/023.679.

Școala Gimnazială „David Prodan” Săliștea

  • șofer (0,5 normă) / îngrijitor (0,5 normă)

Condiții: studii medii; vechimea necesară în specialitatea studiilor: nu se solicită

Concurs: 28 iunie 2022, ora 10.00: proba scrsă; 29 iunie 2022, ora 12.00: proba practică; 29 iunie 2022, ora 14.00: proba interviu.

Detalii la Școala Gimnazială „David Prodan”, cu sediul în Săliștea, strada David Prodan nr. 337, județul Alba, telefon 0258.762.139.

Primăria Comunei Săliștea

  • asistent medical comunitar

Condiții: studii postliceale; vechime în specialitatea studiilor necesare ocupării postului: 4 ani.

Concurs: 28 iunie 2022, ora 10.00 – proba scrisă; 28 iunie 2022, ora 13.00 – proba interviu.

Primăria Săliștea, cu sediul în comuna Săliștea, strada Preot Constantin Oancea nr. 2, județul Alba, telefon 0258.762.101.

Primăria comunei Gârda de Sus

  • referent casier debutant la Peștera Ghețarul de la Scărișoara
  • referent casier debutant la Peștera Poarta lui Ionele

Condiții: studii medii cu diplomă de bacalaureat; diplomă de absolvire.

Termenul limită pentru depunerea dosarelor: 14 iunie 2022, ora 13.00

Concurs: 22 iunie 2022, ora 10.00 -proba scrisă; data și ora interviului vor fi comunicate ulterior.

Detalii la Primăria comunei Gârda de Sus, satul Gârda de Sus nr. 46A, parter, județul Alba, telefon: 0258/778.141, fax 0258/700.533, e-mail gardadesus@ab.e-adm.ro.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax