Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Comunicat de presă USR – PLUS Alba: Bazinul Olimpic din Alba Iulia, o capodoperă a lucrărilor ,,smart”, marca ,,Voicu Paul”

Publicat

Asistăm în prezent la un dezmăț al promisiunilor electorale împrăștiate de „săracu’ Paul”, cu o disperare inimaginabilă, cauzată de frica zilei ce va să vină, în care va fi deconectat total de la ceea ce știe să manevreze cel mai bine, și anume, banul public.

Printre aceste gogoși electorale servite pe o tavă a ipocriziei de mare calibru, ne-am fi așteptat să găsim una și referitoare la Bazinul Olimpic, veșnica mare problemă nerezolvată, ca și multe altele din Alba Iulia, sub ,,performanta” administrație Voicu Paul.

După o perioadă destul de lungă de renovări și reparații capitale, tot poporul albaiulian se aștepta la o realizare de excepție, ce urma să reprezinte cireașa de pe tortul administrației publice locale.

Am avut parte chiar și de-o inaugurare pe măsura pretențiilor rafinate ale băieților deștepți, aflați de 25 de ani în capul mesei din primărie, plină cu bunătăți alese pe sprânceana lor.

Însă, așa cum ne-am obișnuit, la scurt timp, a urmat o altă perioadă de închidere a buclucașului obiectiv pentru reparația recentelor reparații efectuate nu cu mult timp în urmă.

Și uite așa, un obiectiv de o importanță majoră pentru Alba Iulia, a ajuns să devină o piatră de moară agățată de gâtul administrației locale, devenind simbolul ineficienței și al amatorismului în care a ajuns aceasta, sub stăpânirea pauliană.

Soluția ne este la indemână accesând proiecte europene cu cofinanțare de la bugetul local sau accesând programe prin Compania Națională de Investiții.

Din păcate, doar de promisiuni avem parte și de o sfidare fără margini la adresa albaiulianului de rand, din partea celor care s-au lipit organic de ițele bugetului local, beneficiind de salarii imense și privilegii pe măsură, uitând complet că e timpul să mai plece și pe acasă. O vor face, cu siguranță, în 27 septembrie.

Echipa de consilieri ai Alianței USR-PLUS va reuși să realizeze pentru oameni, într-un mandat, ceea ce n-a reușit Paul & Co. să realizeze în șase mandate.

Aveți încredere: ,,Oameni ca tine, schimbă Alba Iulia în bine!”

Corcoveanu Tudor,

Candidat din partea Alianței USR PLUS pentru Consiliul Local Alba Iulia

Acest articol a fost comandat de Partidul Uniunea Salvați România – Organizația Județeana Alba, parte a alianței electorale “Alianța  USR PLUS”, cod mandatar financiar: 21200251

Executat de SC INDEPENDENT SRL – portal: https://alba24.ro.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax