Connect with us
Publicitate

EDUCAȚIE

David Pop, de la Colegiul Militar din Alba Iulia, admis primul la specializarea Radiolocație din cadrul Academiei Forțelor Aeriene

Publicat

Absolventul David Pop, de la Colegiul Militar ”Mihai Viteazul” din Alba Iulia a fost  admis primul la specializarea Radiolocație din cadrul Academiei Forțelor Aeriene.

Pentru David, determinarea poziției sale viitoare nu a fost greu de stabilit. Și-a ascultat instinctul și a ales ca armă pentru cariera militară, Radiolocația.

Acesta spune că această specializare l-a atras cel mai mult dintre cele prezentate în cadrul activităților de orientare și consiliere a elevilor privind cariera militară, se arată într-o postare a Colegiului din Alba Iulia.

Din momentul în care David și-a asumat alegerea de a urma colegiul militar, tot efortul a fost canalizat către profesia militară.

Nu i-a fost ușor să ajungă aici, dar a știut de la început că doar prin muncă și seriozitate își va putea îndeplini orice obiectiv.

Munca pe care a depus-o pe perioada liceului a dat acum roade și se bucură de ceea ce a reușit: a fost admis primul la specializarea dorită, Radiolocație, urmând să se perfecționeze în acest domeniu la Academia Forțelor Aeriene „Henri Coandă” din Brașov.

„Am purtat cu mândrie uniforma de licean militar, fiind o perioadă din viața mea pe care mi-o voi aminti mereu cu bucurie, o etapă a vieții în care am legat prietenii, mi-am creat amintiri, dar am și muncit pentru obiectivele mele.

Mi-am asumat un mare sacrificiu când am pășit pe acest drum anevoios, dar știam că efortul depus va fi răsplătit. Acum, ajuns la finalul acestei etape, munca mea a dat roade și am ales specializarea care m-a atras cel mai mult dintre opțiunile prezentate.

Mă bucur că voi face parte din marea familie a forțelor aeriene, și sper că îmi voi îndeplini mereu cu succes sarcinile și obiectivele”, a transmis absolventul David Pop.

sursa: Facebook Colegiul Național Militar ”Mihai Viteazul” Alba Iulia

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax