Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Doi bărbați au murit în condiții suspecte, într-o pădure din Sibiu. S-ar fi otrăvit cu spirt sau ciuperci

Publicat

criminalisti-politia-nu-treceti

Doi bărbați au fost găsiți decedați, într-o pădure, în zona localității Boian, din județul Sibiu. Pe corpurile celor doi bărbați nu s-au găsit urme de violență așa că anchetatorii au alte teorii care privesc modul în care cei doi bărbați au decedat. 

Potrivit presei locale se conturează două piste pe care anchetatorii merg. Una că cei doi bărbați s-ar fi otrăvit cu ciuperci, iar a doua este că aceștia au băut spirt, deoarece lângă cadevrele celor doi s-au descoperit sticle de spirt.

Ipoteza că cei doi ar fi băut sprit, vine în urma tragediei din Iași, unde zece persoane au decedat după ce au băut spirt contrafăcut. Spirtul a fost produs de doi cetățeni arabi, cu metanol și colorant de ouă, iar apoi a fost vândut în cantități mari, potrivit jurnaliștilor de la adevărul.ro.

Cei doi bărbați, în vârstă de 45 și 51 de ani,  găsiți morți în Sibiu, erau din Botoșani. Aceștia erau angajați ai unei firme de exploatare a lemnului, care acționa în zona cantonului din extravilanul localității Boian.

În dimineața zilei de 5 mai, în jurul orei 7:45, un bărbat de 45 de ani a fost găsit decedat în apropierea unui canton din extravilanul localității Boian.

Câteva ore mai târziu, la doar un kilometru distanță de canton, a fost găsit un al doilea trup, al unui bărbat în vârstă de 51 de ani, arată Elena Welter, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu. Potrivit autorităților, trupurile neînsuflețite au fost preluate de Serviciul de Medicină Legală.

sursă: oradesibiu.ro turnulsfatului.ro adevărul.ro.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax