Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Dosar penal pentru Viorel Cataramă, după ce a încercat să se infecteze intenționat cu noul coronavirus. De ce a făcut asta

Publicat

Parchetul Judecătoriei Urziceni a anunțat vineri deschiderea unui dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor pe numele omului de afaceri Viorel Cataramă, după ce acesta a mers în comuna Bărbulești, județul Ialomița și s-a îmbrățisat cu mai multe persoane infectate cu noul coronavirus.

Anunțul prezenței sale la Bărbulești a fost făcut pe pagina sa de Facebook unde a explicat că după vizită a mers să se izoleze acasă.

”Am fost în localitatea Bărbulești din judetul Ialomita, unde sunt peste 70 de cazuri de coronavirus; m-am îmbrățișat cu mai mulți cetățeni de etnie rom[, am socializat, dupa care m-am izolat acasa.

Am ferma convingere ca nu voi păți nimic si voi putea demonstra ca falimentarea României și suprimarea drepturilor și libertatilor noastre fundamentale a fost o mare eroare, iar cei vinovati vor trebui sa raspunde mai devreme sau mai tarziu!” a scris  Cataramă pe Facebook.

Comunicatul Parchetului:

”Biroul de informare publică și relații cu presa din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Urziceni este împuternicit să aducă la cunoștința opiniei publice următoarele:

În data de 08.05.2020, Parchetul de pe lângă Judecătoria Urziceni a înregistrat un dosar penal având ca obiect infracțiunea de zădărnicire a combaterii bolilor, faptă prevăzută și pedepsită de art. 352 C.p.

În fapt, în data de 08.05.2020, organul de cercetare penală din cadrul S.I.C. – I.P.J. Ialomița s-a sesizat din oficiu cu privire la faptul că – în data de 07.05.2020 – o persoană de sex masculin (V.C.) s-a deplasat în comuna Bărbulești, județul Ialomița și s-a îmbrățișat cu un bărbat bolnav de COVID – 19.”

Într-un mesaj anterior, politicianul a spus, pe contul său de socializare, că intenționează să se infecteze voluntar cu COVID-19, iar ca urmare a gestului său, soția sa, medicul Adina Alberts a anunțat că pleacă de acasă.

Prima postare a lui Cataramă, în care și-a anunțat intenția de a se infecta:

”Intentionez sa ma infectez voluntar cu COVID-19 pentru a demonstra ca:

1.Injectati cu frica, am acceptat mult prea usor atat pierderea drepturilor noastre fundamentale, cat si prabusirea economiei romanesti; experimentul functioneaza, pe viitor nu va mai fi nicio problema sa ne pierdem libertatile atat de greu castigate!

2. Metoda imunizarii de grup, pe care am sustinut-o inca de la inceput, are aceleasi rezultate (vezi Suedia, Olanda…), dar nu a falimentat tara si nici nu anuleaza drepturile si libertatile fundamentale (vezi si declaratiile Directorului Executv OMS, dr. Michael Ryan).

3. La ridicarea starii de urgenta, Coronavirus va continua sa existe, insa vaccin nu; vom fi in aceeasi situatie ca la inceput, cu totii ne vom infecta, se va demonstra ca sacrificiile au folosit exclusiv unor scopuri care nu au nicio legatura cu ”grija” pentru populatie!

4. Falimentarea Romaniei si anularea drepturilor si libertatilor oamenilor fara o cauza obiectiva, trebuie sanctionata, intr-un fel sau altul.
Nota: nu neg existenta COVID-19, spun numai ca persoanele vulnerabile trebuie protejate, restul populatiei trebuie sa beneficieze de sfaturi competente, dar sa aiba deplina putere de decizie a propriilor actiuni.”

”Eu sunt total împotriva unei astfel de abordări. Încă nu ne cunoaștem îndeajuns inamicul. Încă nu avem definit un medicament eficace. Este ceva nou, perfid, instabil. Riscul e prea mare. Chiar dacă cercetările mele frenetice în a găsi, de fapt în a intui soluții rapide anti-Covid, m-au condus către niște descoperiri surprinzătoare care m-au făcut să mă întreb dacă lumea medicală mondială chiar „e sănătoasă la cap” (dacă îmi permiteți un limbaj colocvial) și, chiar dacă toți am început să simțim că parcă ceva nu este în regulă cu această pauză mondială impusă, totuși cred că noi nu trebuie să fim subiecți în astfel de experimente” a spus soția sa, Adina Alberts.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax