Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOCAR de coronavirus la un așezământ pentru vârstnici din Alba. 11 persoane testate pozitiv pentru COVID-19

Publicat

Un focar de coronavirus a fost depistat la așezământul pentru persoane vârstnice ”Casa Noastră” din Bărăbanț. Surse medicale au declarat pentru alba24.ro că este vorba despre 11 persoane: 6 bătrâni (beneficiari) și 5 angajați ai așezământului.

Focarul a fost descoperit marți, 15 septembrie. Ziele trecute un beneficiar al așezământului a fost depistat pozitiv pentru COVID-19, iar după asta DSP Alba a realizat o serie de testări, în urma cărora au fost confirmate cele 11 persoane.

Reprezentanții DSP Alba au declarat pentru alba24.ro: ”instituția (n.r. DSP Alba) a luat toate măsurile prevăzute de lege în astfel de cazuri și că miercuri, la prima oră, în paralel cu ancheta epidemiologică, se va demara o anchetă a inspectorilor sanitari, pentru a verifica dacă au fost respectate normele în vigoare, precum și normele de protecție pe vreme de pandemie de coronavirus.”

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax