Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO Construcția unui pod în cartierul albaiulian Oarda de Sus, în linie dreaptă. Contractul de 1,11 milioane lei a fost semnat

Publicat

Primăria Alba Iulia a atribuit contractul de proiectare și execuție pentru podul de peste Valea Orzii, din cartierul Oarda de Sus – Alba Iulia, după a treia procedură de licitație. Acesta va face legătura între strada Victoriei și strada Haiducilor din cartierul Oarda de Sus, sector de drum în lungime totală de 150 ml, care va fi modernizat și el în cadrul acestui proiect (de o parte și de alta a podului).

În urma procedurii de evaluare a fost declarată câștigătoare oferta depusă de asocierea WASPHALT LTD (Leader), NEWAMPORT ASFALT SRL, OPR ASFALT SRL, având o valoare de 1.115.524,29 RON.

„De la 1947 la 2020. De la 8 m la 21 m. De la pericol, la siguranță. Asta e imaginea noului pod de la Oarda de Sus, pe care, după repetate încercări nereușite din cauza lipsei ofertelor, avem azi garanția că o să-l vedem pus în operă. Contractul este semnat, vom da și ordinul de începere a lucrărilor imediat și Doamne-ajută să-l vedem ridicat cât mai curând posibil. E unul dintre obiectivele importante din oraș și, cu siguranță, cel mai important pentru cei care locuiesc în zonă. Îi asigur că voi fi acolo ori de câte ori va fi nevoie, ca să “mișcăm” lucrurile în ritmul cel mai bun”, a transmis Voicu Paul, viceprimar cu atribuții de primar al municipiului Alba Iulia.

Contractul a fost semnat pe 5 august, iar după depunerea garanției de bună execuție, vineri, 14 august, se va da ordinul de începere a lucrărilor, etapa de proiectare.

Durata de realizare a proiectului a fost estimată la 9 luni.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax