Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Patru unități mobile de terapie intensivă au fost achiziționate cu sprijinul societății civile și a mediului de afaceri

Publicat

Patru unități mobile de terapie intensivă, achiziționate cu sprijinul societății civile și a mediului de afaceri, au ajuns în dotarea rezervei naționale de protecție civilă.

Recepția și aducerea în țară a celor patru unități de terapie intensivă s-a realizat prin eforturile unei echipe mixte din partea IGSU – Inspectoratul General pentru Situații de Urgență, România și a Fundației pentru S.M.U.R.D. dar și prin suportul autorităților din afara României, oficialități care au sprijinit echipele în a-și îndeplini cu succes misiunea.

„O etapă importantă în creșterea rezilienței sistemului național de urgență s-a finalizat prin ajungerea în dotarea rezervei naționale de protecție civilă a patru unități mobile de terapie intensivă achiziționate cu sprijinul societății civile și a mediului de afaceri.

DSU exprimă mulțumirile României pentru ajutorul oferit din partea oficialilor din Turcia și Bulgaria care au sprijinit echipa IGSU și Fundației pentru SMURD de aducere în țară a unităților mobile de terapie intensivă.

Astfel , dorim să mulțumim Ministerul Afacerilor Externe/ Ministry of Foreign Affairs, Romania dar și reprezentanților Ambasada Romaniei in Turcia (Embassy of Romania to Turkey) și Consulatul General al României la Istanbul , Excelența Sa, ambasador Gabriel Șopandă, Consul Erdal Bolat și șeful Biroului Administrativ, Daniel Furculeșteanu.

De asemenea, un real ajutor pentru echipa din România responsabilă de aducere în țară a unităților de terapie intensivă mobilă a fost acordat de oficialii din cadrul Ambasada României în Republica Bulgaria, Excelența Sa, Ambasador Ion Gâlea și Consul Daniel Mazilu”, au transmis reprezentanții departamentului.

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax