Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO Polițiștii din Alba Iulia cer ajutorul cetățenilor: Caută un bărbat care a incendiat o trăsură din Cetatea Alba Carolina

Publicat

Poliţia Municipiului Alba Iulia solicită sprijinul cetăţenilor pentru identificarea unei persoane de interes în instrumentarea unui dosar penal.

În imagine apare un bărbat care, la data de 01 mai 2021, ar fi distrus, prin incendiere, o trăsură comercială, amplasată în Cetatea Alba Carolina.

Mai exact este vorba despre o căruță care se afla amplasată în șanțurile Cetății. În data de 1 mai, în jurul orei 13.30, căruța a fost cuprinsă de flăcări. Deși pompierii au intervenit prompt pentru stingerea incendiului, căruța s-a făcut scrum.

Cetățenii care pot oferi detalii care ar putea ajuta la identificarea acestuia, sunt rugați să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze la numărul unic de urgenţă 112.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Marius

    miercuri, 07.07.2021 at 16:44

    este fix câțu 😉 oferă careva recompensă? 😏

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax