Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO ȘTIREA TA: Probleme de acces la pasajul subteran de pe Bulevardul 1 Decembrie din Alba Iulia. Un lift nu funcționează

Publicat

Noi probleme la pasajul ce face legătura dintre Bulevardul Transilvaniei și Parcul Unirii din Alba Iulia, recent inaugurat. Liftul ce permite accesul persoanelor cu dizabilități și a celor cu cărucioare nu funcționează.

Imagini au fost postate pe rețeaua de socializare, cu această situație.

Mămici ieșite la plimbare cu copiii sunt nevoite să care cărucioarele pe un șir lung de scări, pentru că pe lift este pusă bandă de acces interzis ”Poliția locală”.

Săptămâna trecută, copertina din sticlă a unui lift de acces în pasajul  a crăpat joi, după ce un obiect ar fi fost aruncat pe ea din blocul de lângă.

Vezi și FOTO-VIDEO ȘTIREA TA: Copertina de sticlă a unui lift de la pasajul subteran din Alba Iulia a crăpat. Posibil vandalism

Polițiștii locali păzeau zona, astfel încât cetățenii să nu mai folosească liftul, de teamă că sticla spartă ar putea cădea și ar putea să rănească pe cineva.

Potrivit reprezentanților Primăriei, cel mai probabil mâine va fi pornit din nou ascensorul. A fost comandat elementul de înlocuire, iar până atunci se va găsi o soluție temporară.

Administrația locală din Alba Iulia plătește 10.000 de lei lunar, fără TVA, pentru curățenia și întreținerea pasajului care face legătura între Parcului Unirii și Bulevardul Transilvaniei din municipiu, pasaj deschis în urmă cu aproximativ o lună.

Pasajul este dotat cu două lifturi de sticlă, care facilitează accesul în subteran al persoanelor cu dizabilități. Acestal este monitorizat video și iluminat.

Vezi și FOTO-VIDEO: Infiltrații după ploaie în pasajul subteran din Alba Iulia, recent inaugurat

Lucrările au fost efectuate de Elis Pavaje SRL Petrești, la valoarea pentru execuţie de 1.996.721,36 lei cu TVA.

Reamintim că trecerile de pietoni de pe Bulevardul 1 Decembrie 1918, din zona pasajului, au fost desființate.

foto: Cosmin Szekely

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Instalatorul bugetar

    luni, 24.08.2020 at 17:50

    Firma prietenă lui primarul o facut o lucrare stil pnl, nimica nu funcționează 😂👍😉

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax