Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Veste bună pentru familia cu 9 copii din Alba Iulia. Senatorul PSD, Călin Matieș, le oferă o casă în care să locuiască

Publicat

Senatorul PSD de Alba, Călin Matieș, vine în ajutorul familiei cu 9 copii din Alba Iulia, care la sfârștiul lunii martie trebuie să se mute din casa în care au stat în ultimii 8 ani.

Mai exact, impresionat după ce a văzut articolul publicat de alba24.ro, Călin Matieș a decis să le ofere celor 9 copii și a părinților lor să locuiască gratuit, pe o perioada nedeterminată, într-o casă cu grădină pe care senatorul PSD de Alba, o deține la Pârâul Iovului. 

Alba24.ro a prezentat cazul familiei Rațiu din Alba Iulia, care în două luni trebuie să elibereze cele două camere în care trăiesc părinții alături de 9 copii și un cățel.

Revoluționarul albaiulian, Oliviu Gașpar, a făcut un apel către cetățenii județului și iată că răspunsurile au început să apară.

VIDEO REPORTAJ: O familie cu 9 copii din Alba Iulia va rămâne fără casă. Cum vrea să îi ajute revoluționarul Oliviu Gașpar

Pe lângă Călin Matieș, cel care le pune la dispoziție casa, familia a fost vizitată și de două colege ale senatorului.

Este vorba despre consilierul local al municipiului Alba Iulia, Dana Nanu, care imediat după apariția articolului în alba24.ro, a anunțat pe Facebook că va merge într-o vizită la familia Rațiu și de Mihaela Mih-Dehelean.

Duminică, 17 ianuarie, aceastea au mers alături de Călin Matieș la cei nouă copii și le-au oferit acestora mai multe produse și alimente.

De asemenea, în câteva comentarii pe Facebook, la articolul alba24.ro, mai multe persoane s-au oferit să sprijine inițiativa revoluționarului albaiulian, Oliviu Gașpar.

Un cetățean chiar a scris că este dispus să doneze un teren la Șard pentru construcția casei.

Locuința pusă la dispoziție de senatorul Călin Matieș

Senatorul Călin Matieș a cumpărat casa de la Pârului Iovului în urmă cu mai bine de patru ani, însă nu pentru el, ci pentru a-i ajuta pe cei care au nevoie.

Casa pusă la dispoziție

Mai exact, în locuința cu cinci camere, televizor, sobe de teracota, cablu, internet, energie electrică și apă de la fântână, au stat mai multe familii care au avut nevoie de un acoperiș deasupra capului, în perioade critice.

În trecut, în casa respectivă au stat câteva persoane care au fost evacuate din blocul ”Turturica”, iar până săptămâna trecută acolo a locuit o altă familie.

Acum, în casa respectivă se poate muta familia Rațiu.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Cosofret George

    luni, 18.01.2021 at 12:53

    Mai pe scurt, asta inseamna sa fii om inainte de toate!
    Toata stima pentru acest om mai ales ca in Alba sunt foarte multi politicieni potenti financiar si prea putini vedem sa aiba si oamenii printre prioritatile lor!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax