Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Harmoniac, formația de rock din Alba Iulia pe scena festivalului RebelX. Cel mai mare eveniment pentru rockerii la început de drum

Publicat

Rockerii de la Harmoniac, trupa de rock-alternativ formată din mai mulți tineri din Alba Iulia, va concerta la festivalul RebelX. Este un festival care promovează formațiile mici, la început de drum, în special formate din tineri. 

Festivalul de muzică rock va avea loc în perioada 7 – 8 iulie, în Lunca Argeșului. Deși este un eveniment dedicat debutanților, la RebelX, participă în jur de 5000 de tineri, în cele două zile de festival.

Baieții și fetele de la Harmoniac vor merge cu mai multe piese compoziție proprie și speră să facă o impresie cât mai bună.

YouTube video

Harmoniac are patru membri: Băcanu David – Chitară, Vocal, Radu Muntean – Chitară, Vocal, Daria Romoșan – Chitară Bas, Vocal, Clarinet, Diana Vinczeller – Tobe.

”Am fost invitați la un festival în Pitești, suntem toți ” all over ” de fericiți că am tot vânat festivale și acum a venit festul la noi”, a precizat pentru alba24.ro, solistul trupei, David Băcanu.

CITEȘTE ȘI: VIDEO REPORTAJ: Adolescență pe ritmuri de muzică rock la Alba Iulia. Cum văd societatea actuală, tinerii din formația Harmoniac

Trupa s-a format în urma cu mai bine de trei ani, au scos o serie de piese și au avut până acum mai multe concerte.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax