Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

IȘJ Alba organizează ”Ziua Absolventului 2020” cu câte un reprezentant al elevilor și părinților. Festivitatea, transmisă live

Publicat

Conducerea Inspectoratului Școlar Județean Alba organizează ,,Ziua Absolventului”, în semn de prețuire pentru generația de absolvenți ai claselor a VIII-a și a XII-a din acest an.

Festivitatea va avea loc la sala de ședințe a ISJ Alba, în data de 28 mai 2020, de la ora 12.00 și va fi transmisă live.

Vor participa un reprezentant al promoției 2020, al tuturor școlilor gimnaziale și un reprezentant al liceeelor, un reprezentant al directorilor unităților de învățământ, un reprezentant al părinților și conducerea ISJ Alba.

”În această perioadă elevii claselor a VIII-a și a XII-a, așa cum ne-am obișnuit în fiecare an, traversează emoția pregătirilor pentru despărțirea de prieteni, de dascăli, de școala în care au învățat.

Dorim, prin aceast eveniment, să transmitem aboslvenților respectul și aprecierea noastră pentru răbdarea, curajul și demnitatea cu care au traversat perioada grea a izolării și că împărtășim împreună cu ei emoția sfîrșitului de an.

Acum, când absolvirea reprezintă, mai mult decât ceremonii sau baluri, trecerea spre o nouă etapă și asumarea unor responsabilități, suntem încrezători că veți găsi soluțiile potrivite pentru lumea nouă care în veți păși.

Fiți curajoși și sinceri, asumați-vă responsabilități, zâmbiți și iubiți oamenii și viața ! Felicitări,dragi absolvenți! Felicitări, generația 2020!” au scris reprezentanții Inspectoratului Școlar Alba, pe contul de Facebook al instituției.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax