Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Jandarmii au ”spart” o petrecere cu muzică la maxim ținută la o cabană din Colibița. Ce amendă a primit organizatorul

Publicat

O petrecere organizată într-o cabană din zona turistică a Munților Călimani a fost oprită de jandarmii montani din zonă. Organizatorul s-a ales cu o amendă. 

Jandarmii montani din Colibiţa, au ajuns în zona situată la poalele Munţilor Călimani, în apropierea lacului de acumulare și au întrerupt o petrecere organizată la o pensiune şi l-au amendat pe organizator cu 2.000 de lei, potrivit datelor comunicate sâmbătă de Inspectoratul de Jandarmi Judeţean (IJJ) Bistriţa-Năsăud.

„Jandarmii montani Colibiţa au organizat o acţiune specifică de verificare privind respectarea măsurilor de prevenire şi combatere a răspândirii infecţiilor cu COVID-19, în zona cabanelor şi pensiunilor din localitate.

Aceştia au identificat o pensiune unde muzica era dată la volum maxim, iar zgomotul deranja toate celelalte pensiuni apropiate şi mai mulţi tineri participau la o petrecere privată”, a informat IJJ.

Organizatorul petrecerii a primit o amendă de 2.000 de lei, iar alte şase persoane au fost sancţionate cu avertismente scrise.

sursă foto: arhiva alba24.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax