Contacteaza-ne si pe
Publicitate

ACTUALITATE

JOI: Şedinţă la CL Ocna Mureş. Repartizarea unor locuinţe sociale, facilităţi la plata impozitelor pentru firme şi concesionarea unor păşuni. Ordinea de zi

Publicat


Consilierii locali din Ocna Mureş se reunesc joi, 27 februarie, de la ora 17.00, în şedinţă ordinară, cu 21 de proiecte pe ordinea de zi. Printre aceste se află repartizarea locuinţelor sociale din blocul 6 ABC, vânzarea centralei termice de la Uioara de Sus şi stabilirea preţului pentru licitaţie, aprobarea contractului de cumpărare a Stadionului Soda, concesionarea pe 5 ani a unor păşuni, aprobarea încheierii contractelor de închiriere pentru apartamentele proprietate privată preluate de la SC Prego SA şi lucrări la reţeaua de apă pe străzile M. Eminescu şi Brazilor. De asemenea, se discută regulamentul de acordare a facilităţilor fiscale la plata impozitelor pe clădiri şi terenuri persoanelor juridice în vederea atragerii de investiţii şi susţineriii dezvoltării economice durabile în oraşul Ocna Mureş.

Proiectul ordinii de zi:

 1. Proiect de hotărâre privind exprimarea acordului pentru încheierea unui contract de cesiune privitor la Contractul de concesiune nr. 6000/6.05.2011.
 2. Proiect de hotărâre privind mandatarea primarului oraşului Ocna Mureş pentru aprobarea cuantumului cotizaţiei pe anul 2014 la Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară „Alba de Jos”, la care oraşul Ocna Mureş este membru asociat (1 leu/locuitor)
 3. Proiect de hotărâre privind prelungirea contractului de închiriere nr. 791 din 1.04.2013 încheiat între oraşul Ocna Mureş în calitate de locator-proprietar şi d-na Haiduc Mihaela Persida, în calitate de locatar-chiriaş, obiectul contractului fiind închirierea apartamentului nr. 1, str. Colonia Monchim, nr. 12, bl. 7AB-73 ANL, cu încă un an, respectiv până la data de 31.02.2015.
 4. Proiect de hotărâre privind prelungirea contractului de închiriere nr. 754 din 1.04.2013 încheiat între oraşul Ocna Mureş în calitate de locator-proprietar şi dl Armanca Vasile, în caltitate de locatar-chiriaş, obiectul contractului fiind închirierea apartamentului nr. 7, str. Colonia Monchim, nr. 12, bl. 7AB-73 ANL, cu încă un an, respectiv până la data de 31.02.2015.
 5. Proiect de hotărâre privind încetarea contractului de concesiune nr. 7510/4.01.1999 pentru terenul în suprafaţă de 24 mp, situat în Ocna Mureş, str. V. Lupu, loc nr. 3 şi contractul de concesiune nr. 7511/4.01.1999 pentru terenul în suprafaţă de 24 mp, situat în Cona Mureş, str. V. Lupu loc nr. 2, prin renunţarea concesionarului Guţiu Emil.
 6. Proiect de hotărâre privind înscrierea în domeniul privat a imobilului-teren, înscris în CF 711127 Ocna Mureş, nr. top 30/1/1/1/1/1/1/1/1/2/2 în suprafaţă de 44.134 mp şi aprobarea parcelării imobilului respectiv, în trei loturi, conform Documentaţiei de parcelare anexată.
 7. Proiect de hotărâre privind încetarea la data de 1.03.2014 a contractului de închiriere nr. 16.347/23.11.2012 prin renunţarea chiriaşului Gordiţă Ana, conform art. 9 lit b) din contractul de închiriere.
 8. Proiect de hotărâre privind unificarea, într-o singură parcelă, a imobilelor proprietate privată, înscrise în CF 72072, CF 71100, CF 71099 Ocna Mureş, în suprafaţă de 3279 mp, situate administrativ în intravilanul localităţii Ocna Mureş, str. Ştefan cel Mare, judeţul Alba.
 9. Proiect de hotărâre privind modificarea preţului de vânzare a Centralei termice de la Uioara de Sus de la 75.000 de lei plus TVA la 73.2000 lei plus TVA, plata putându-se face şi în rate lunare şi aprobarea comisiei pentru analizarea ofertelor, în vederea vânzării, prin licitaţie publică a acesteia.
 10. Proiect de hotărâre privind repartizarea locuinţelor sociale din blocul 6 ABC şi încheierea contractelor de închiriere cu beneficiarii (Scara A: Ap1 – Crina Violeta Tia; Ap.2 – Antoniu George Luca, Ap.3 – Nicolae Nerki, Ap 4 – Ioana Maria Stoica, Ap 5 – Adina Vasinc, Ap 6 – Dionisie Katona, Ap 7 – Alin Mihai Bujeniţă, Ap 8 – Roxana Mezei, Ap 9 – Ioana Cociş, Ap 10 – Alexandru Mureşan, Ap 11 -; Scara B: Ap1 – Ciprian Nicoară; Ap.2 – Cristian Stoica, Ap.3 – Teodora Victoratos, Ap 4 – Alexandru Dobre, Ap 5 – Loredana David, Ap 6 – Ida Herchi, Ap 7 – Sorina Toth, Ap 8 – Mihai Hegeduş, Ap 9 – Nicolae Sciulea, Ap 10 – Maria Pitea, Ap 11 – Florin Ovidiu Nicoară; Scara C: Ap1 – Lucia Florea; Ap.2 – Ioan Chiorean, Ap.3 – Doina Apian)
 11. Proiect de hotărâre privind însuşirea Procesului verbal al licitaţiei organizate în 20.02.2014 pentru adjudecarea activului Stadion Unirea (Soda Ocna Mureş), aprobarea încheierii în formă autentică, a contractului de vânzare-cumpărare pentru activul în cauză şi plata preţului adjudecat.
 12. Proiect de hotărâre privind aprobarea concesionării, prin licitaţie publică, pe o perioadă de 5 ani, a unor suprafeţe de păşuni proprietate privată a oraşului Ocna Mureş.
 13. Proiect de hotărâre privind aprobarea încheierii contractelor de închiriere pentru apartamentele proprietate privată a UAT Ocna Mureş preluate de la SC Prego SA Ocna Mureş.
 14. Proiect de hotărâre privind revocarea HCLOM nr. 29/18.02.2014, aprobarea rectificării bugetului Ocna Mureş.
 15. Proiect de hotărâre privind aprobarea achiziţiei prestări servicii topografie pentru identificarea ternurilor care fac obiectul Legii Nr. 165/2013.
 16. Proiect de hotărâre privind aprobarea asocierii SC Apa CTTA SA Alba în vederea executării în comun a lucrării de interes public local reabilitarea reţea apă potabilă pe str. M. Eminescu şi Brazilor.
 17. Proiect de hotărâre privind aprobarea Regulamentului de acordare a facilităţilor fiscale la plata impozitlelor pe clădiri şi terenuri persoanelor juridice în vederea atragerii de investiţii şi susţineriii dezvoltării economice durabile în oraşul Ocna Mureş.
 18. Proiect de hotărâre privind aprobarea transmiterii în administrarea SC Apa CTTA SA Alba a reţelei şi pompei de apă de la obiectivul care a format Spitalul orăşenesc Ocna Mureş.
 19. Proiect de hotărâre privind modificarea Planului Anual de Achiziţii Publice pentru anul 2014.
 20. Proiect de hotărâre privind aprobarea achiziţiei servicii de mediere – servicii de reprezentare a părţilor interesate prin procedura achiziţie directă, criteriul de atribuire fiind preţul cel mai scăzut, a caietului de sarcini al achiziţiei respective şi aprobarea comisiei de evaluare a ofertelor.
 21. Proiect de hotărâre privind aprobarea achiziţiei de motorină prin procedura achiziţie directă, criteriul de atribuire fiind preţul cel mai scăzut, a caietului de sarcini al achiziţiei respective şi aprobarea comisiei de evaluare a ofertelor.


Vezi cele mai interesante video Alba24.ro


ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Festivalul Cultural „Augustin Bena”, prima ediție. Gala Tezaurelor Umane Vii și alte evenimente la la Alba Iulia. PROGRAM

Publicat

Prima ediție a Festivalului Cultural „Augustin Bena” se desfășoară în aceste zile la Alba Iulia. Evenimentul cuprinde recitaluri, concerte, lansări de carte, dar și Gala Tezaurelor Umane Vii din Județul Alba și Colocviile Naționale de Etnografie și Folclor „Gheorghe Pavelescu”. Festivalul Cultural „Augustin Bena” a debutat, joi seara, la Palatul Cultural din Blaj, cu un […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

Tragedie la Pianu de Jos. Un tânăr a murit într-un accident de motocicletă. Tocmai împlinise 18 ani

Publicat

Un tânăr din Pianu de Jos care tocmai împlinise 18 ani a murit într-un tragic accident de motocicletă, la câteva ore după ce tocmai împlinise 18 ani. Din datele Poliției, accidentul s-a petrecut vineri seara, în jurul orei 21.00. Tânărul ar fi pierdut controlul motocicletei și s-a răsturnat în afara carosabilului. A suferit leziuni grave, […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

Dependența de alcool, asociată cu un factor genetic. Concluziile unui studiu internațional

Publicat

O echipă internaţională de oameni de ştiinţă a identificat un factor genetic ce poate influenţa dependenţa oamenilor de alcool. A fost studiat nivelul de metilare pe probe de ţesut cerebral uman. Unele modificări ale expresiei genice pot conduce la un consum necorespunzător de alcool şi la dependenţă. În urma analizelor ADN ale eşantioanelor, cercetătorii au […]

Citește mai departe
Publicitate

EDUCAȚIE

Legea prin care elevii și părinții pot cere evaluarea psihiatrică a profesorilor a fost adoptată de Parlament

Publicat

examen profesor

Elevii și părinții vor putea cere oricând examinarea psihocomportamentală a profesorilor şi învăţătorilor, pe baza unei simple reclamații. Proiectul în acest sens a fost adoptat prin vot final la Senat. Dacă va fi promulgat, va intra în vigoare din anul școlar următor. Proiectul a fost argumentat de inițiatori prin faptul că în multe școli există […]

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate