Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

La mare pe banii Primăriei Alba Iulia: La ce cursuri de perfecționare merg 12 angajate ale instituției și cât costă cazarea

Publicat

Angajatele Serviciului Public de Evidență a Persoanelor, angajate ale Primăriei Alba Iulia, vor învăța despre tainele cărții electronice și cum să introducă datele în sistem, la mare. 

Mai exact, în următoarele două luni, 12 din cele 15 angajate ale SPCLEP Alba Iulia vor merge la mare, la cursuri de perfecționare. Viceprimarul Emil Popescu, viceprimar din partea USR, a făcut pentru alba24.ro o serie de precizări legate de deplasarea angajatelor la mare. 

Potrivit viceprimarului Emil Popescu, angajatele vor merge la cursuri susținute de mai multe asociații, cursuri de pregătire și perfecționare în care vor învăța cum trebuie să lucreze cu viitoarele cărți electronice, care în timp vor înlocui actualele buletine.

Acestea vor merge la cursuri în următoarele două luni. Însă nu vor pleca toate odată, ci câte două, pentru a nu bloca fluxul de la Evidența Populației, a explicat Emil Popescu.

Durata cursurilor la mare va fi de câte o săptămână. Pentru fiecare angajată, Primăria Alba Iulia va plăti în jur de 950 de lei, de persoană, participarea la curs.

De asemenea, pentru o săptămână de cazare la mare, primăria va plăti în jur de 4000 de lei pentru fiecare angajată. Asta înseamnă că, per total, primăria va asigura din bugetul local undeva la 48.000 de lei pentru cazarea angajatelor la mare.

Viceprimarul Popescu a precizat că, în baza ordonanței 57/2019, articolul 458, fiecare primărie din țară are obligația de a trimite o dată la doi ani, angajați ai instituției la diferite cursuri de perfecționare.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Maria

    miercuri, 29.06.2022 at 15:01

    Păi normal! Din banii publici și cum se duc așa vin (de deștepte)dar mai bronzate! Bineînțeles că ori cui i-ar convenii pe banii altora!

  2. Jurma Dan

    joi, 14.07.2022 at 13:51

    De cursuri online nu s-a auzit la Primaria Alba ? Mda dar online nu te poti bronza! Pe bani publici!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax