Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Lipsa branşamentelor la reţelele de apă-canal din cartierul „Meridian” incită spiritele în Primăria Alba Iulia


Publicat

Mai mulţi locuitori din cartierul rezidenţial „Meridian” din Alba Iulia, amplasat în spatele complexului „Alba Mall” de pe strada Livezii au sesizat, luni după-masa, probleme legate de asigurarea utilităţilor din zonă. Reprezentanţii celor 70 de familii care au case în această locaţie susţin că efectuarea branşamentelor la reţeaua de apă-canal a fost amânată, de aproape trei ani, în ciuda apelurilor făcute la administraţia locală şi „Apa CTTA”.

Pentru a răspunde la nemulţumirile oamenilor şi a clarifica această problemă, conducera Primăriei Alba Iulia a organizat miercuri o conferinţă de presă pe această temă, la care au participat şi reprezentanţi ai „Apa CTTA”.

Cel care a luat primul cuvântul a fost viceprimarul Paul Voicu. Acesta ţinut să precizeze că joi, la ora 10.00, are loc o întâlnire cu locuitorii cartierului „Meridian”, pentru a discuta cum poate fi rezolvată această problemă. Paul Voicu a prezentat şi două planşe pentru apă şi canalizare propuse de proiectant şi care, potrivit acestuia, nu au fost prezentate niciodată celor de la „Apa CTTA” pentru avizare şi nici la Primărie : „Există o autorizaţie de construire numai pentru o conductă de apă, în lungime de 10 metri liniari. Atât avem autorizat pentru acest cartier. Nu există autorizaţie pentru reţeaua de incintă, nu există autorizaţie pentru nici un branşament, nci de apă, nici de canal. Autorizaţiile de construire pentru toate locuinţele au fost emise etapizat, pe grupuri de clădiri, fără a exista un plan coordonator al reţelelor de incintă şi implicit nu este autorizaţie pentru aceste reţele. Reţeaua de apă în interiorul cartierului a fost executată de SC Meridian Construct, în baza unei documentaţii şi a unui contract de prestări servicii pentru execuţie încheiat cu SC Expert Instal SRL Alba Iulia. Aceste două proiecte de care vorbeam au fost realizate de firma aceasta, dar nu au fost nici măcar depuse la noi pentru avizare. În aceeaşi manieră s-a realizat şi reţeaua de canalizare. Noi cunoaştem aceste probleme şi încercăm să le rezolvăm, dar ajungem la problema contractelor”, a explicat Paul Voicu.

„Meridian Construct” a cerut rezilierea contractului cu „Apa CTTA” Alba

Paul Voicu a subliniat faptul că, în 2010, SC „Meridian Construct” a cerut rezilierea contractului de furnizare apă: „A cerut în scris să rezilieze contractul de apă, având şi o datorie de aproximativ 14 milioane de lei. Ulterior, după ce oamenii au venit la noi că au fost ţepuiţi, am discutat şi am zis să găsim o variantă, deoarece o parte din oameni erau deja mutaţi acolo. De Crăciun se întâmpla asta. Am negociat cu locatarii de acolo şi am convenit să le dăm apă, dar problema era cum facturăm. Ce a apărut în presă, că noi facturăm apă la pauşal este greşit. Ei iau banii la chetă, în interior, pauşal, contractul la apă este încheiat acum cu o persoană din acea zonă, iar cum îşi împart pe urmă e problema dânşilor. Am convenit cu toţii să preluăm partea de drumuri de incintă. În urma discuţiilor cu proprietarii, am convenit de săptămâna trecută să preluăm şi partea de reţele de apă şi canal care se află pe aceste străzi devenite publice. Pe strada Costache Negruzzi din cartier, proiectantul prevede 4 găuri de canal, două le-am depistat deja, restul nu le găsim. Credem că nu sunt realizate. Dânşii nu ni le pot arăta, dar, dacă le găsim, atunci credem că alte probleme nu mai sunt şi vom putea prelua reţelele de apă şi canal, la domeniul public, prin şedinţă de Consiliu Local şi să le dăm în administrare cel de la Apă-Canal. După ce am făcut lucrul ăsta, trebuie să vorbim pentru fiecare imobil de debranşamentul de apă şi canal cu căminele. În prezent nu au nici unii.”

Toate căminele executate în interiorul cartierului sunt peste 90% pe proprietăţi private. Sunt  guri de canal peste care s-au construit garduri

În opinia lui Paul Voicu, asta înseamnă că: „Nu sunt făcute branşamentele direct de la o proprietate în reţele. Nu sunt individuale, sunt între vecinătăţi. Mai mult decât atât, şi cele de apă şi canal sunt la limita de proprietate, cu garduri de beton puse pe ele. Nu poţi să le ridici capacul, nu poţi să le cureţi, nu poţi face nimic. Şi-au construit gardurile şi zidurile pe cămine. Sunt zeci de astfel de branşamente. Orice cetăţean, când îşi face o casă, urmează să îşi facă contractele pe servicii, pe utilităţi publice. Ca să facă asta, trebuie să îşi facă autorizaţia de canal, apă, gaz şi curent. Singuri, individual fac asta, eu nu pot să o fac global. Dânşii spun că nu mai pot să stea ca la bloc,  dar vor totodată să îi autorizăm pe branşamente la modul global. OK. Dar trebuie să vină cu un proiect de incintă, cu branşamentele, dar să vină cu cu ele individual, fiecare, pentru că Apă – Canal încheie contractele cu fiecare individual”.

Soluţii

Reprezentanţii Primăriei Alba Iulia susţin că au prezentat locuitorilor cartierului „Meridian” o listă cu problemele care trebuie să fie remediate de ei, personal, înainte ca Primăria şi „Apa CTTA” să poată face ceva. În cursul săptămânii trecute, un reprezentant al instituţiei s-a deplasat la faţa locului pentru a vedea dacă oamenii au făcut ceva, dar, potrivit lui Paul Voicu, doar o parte dintre probleme au fost soluţionate.

Conducerea Primăriei Alba Iulia mai susţine că oamenii nu vor să îşi strice gazonul sau gardurile pentru a remedia aceste probleme.

Părerea locuitorilor cartierului „Meridian”

Locuitorii susţin că nu au reuşit să rezolve situaţia până acum, chiar dacă au primit promisiuni în acest sens, în urma audienţelor la Primăria Alba Iulia. Consumul de apă pentru utilizatorii din cartier este contorizat cu un singur apometru, iar plata se face ulterior, în sistem pauşal. Reţeaua de canalizare este amenajată, pe banii familiilor, însă reprezentanţii „Apa CTTA” trebuie să omologheze instalaţia şi să asigure racordarea individuală a consumatorilor.

Motivaţia iniţială oferită de administraţia locală privind această problemă a fost că strada figurează ca fiind privată, astfel că riveranii au cumpărat spaţiul de la proprietarul terenului şi l-au donat Primăriei. „Investiţia” a fost de 100 de euro/mp, la o suprafaţă de 3000 de metri pătraţi. Cu toate demersurile locatarilor, însă, situaţia nu a fost încă rezolvată. Unele sugestii pentru aceştia au fost să se organizeze într-o asociaţie de proprietari, în condiţiile în care majoritatea au ales să achiziţioneze o locuinţă individuală, tocmai pentru a beneficia de servicii independente de astfel de organizaţii.

De altfel, problema canalizării nu a fost singurul impediment pe care l-au întâmpinat albaiulienii din zonă, când au ales să locuiască într-una dintre casele construite în cartierul rezidenţial „Meridian”. Tot pe cheltuiala lor, aceştia au reuşit să cumpere stâlpi de curent şi să primească, pentru fiecare casă, contoare de energie electrică. Nu au însă iluminat stradal şi nici artere de acces asfaltate, în condiţiile în care zona se află la cinci minute de centrul municipiului.ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

1 Comentariu

1 Comment

  1. florin

    miercuri, 10.08.2011 at 22:24

    30%adevar, mai incercati

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Publicitate

EVENIMENT

RADARE de WEEKEND în ALBA: Locațiile în care Poliția monitorizează traficul rutier. Recomandări pentru șoferi

Publicat

politie

Polițiștii din Alba vor fi în trafic și în acest weekend. Le recomandă șoferilor să respecte regulile rutiere.

Conducătorilor auto le este recomandat să ţină cont de limitele de viteză, să nu conducă sub influenţa alcoolului şi să manifeste respect în trafic.

Amplasarea radarelor în perioada 8-9 august 2020:

Drumul Naţional 1: Alba Iulia – Sântimbru –– Oiejdea – Galda de Jos – Teiuş – Aiud – Inoc – limită cu judeţul Cluj

Drumul Naţional 1: Sebeş – Cut – Cunţa – limită judeţul Sibiu

Drumul Naţional 7: Săliştea –– Șibot – limită cu judeţul Hunedoara

Drumul Naţional 67C: Sebeş –Petreşti – Săsciori

Drumul Naţional 74: Ighiu – Zlatna – Feneş – Abrud –– Bucium Cerbu

Drumul Naţional 75: Câmpeni – Gârda – Arieşeni

Drumul Naţional 75: Baia de Arieş – Lupşa

Radare în localități din Alba:

Alba Iulia: Bulevardul Încoronării – Bulevardului Ferdinand I – strada Clujului, strada Regiment V Vânători, Strada Calea Moţilor

Sebeş: strada Lucian Blaga, strada Traian

Cugir: strada Victoriei

Ocna Mureş – Războieni – Noşlac

Pot fi amplasate radare și în alte locații, astfel că șoferii sunt atenționați să respecte regulile rutiere pe tot parcursul deplasării. De asemenea, vor putea fi organizate acțiuni și filtre în trafic.

Potrivit Codului Rutier, limitele maxime de viteză sunt de:

– 50 km/oră în localităţi (în unele cazuri, limita este mai mare, dar de maximum 80 km/oră sau mai mică, dar minimum 30 km/oră);

– 90 km/oră pe drumuri naţionale, judeţene, comunale

– 100 km/oră pe drumuri expres sau drumuri naţionale europene

– 130 km/oră pe autostrăzi.

Dacă depăşiţi aceste limite maxime admise de viteză riscaţi sancţiuni, astfel:

– pentru depăşirea limitei cu 10-20 km/oră, se calculează 2 sau 3 puncte-amendă, plus două puncte de penalizare;

– pentru depăşirea limitei cu 21-30 km/oră: 4 sau 5 puncte-amendă plus trei puncte de penalizare;

– pentru depăşirea limitei cu 31-40 km/oră: între 6 şi 8 puncte-amendă, plus patru puncte de penalizare;

– pentru depăşirea limitei cu 41-50 km/oră: între 9 şi 20 puncte-amendă, plus sase puncte de penalizare;

– pentru depăşirea limitei cu mai mult de 50 km/oră: între 9 şi 20 puncte-amendă, dar şi suspendarea permisului pentru 90 de zile.

Conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere de către o persoană care, la momentul prelevării mostrelor biologice, are o îmbibație alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge se pedepsește cu închisoare de la unu la 5 ani sau cu amendă – art. 336 Cod Penal.

Citeste mai mult
Publicitate

EVENIMENT

PISCINELE din județul Alba în care te poţi răcori în această vară. Cât costă o zi la ştrand, program de funcţionare şi servicii

Publicat

Razele arzătoare ale soarelui și zilele de vacanță ne îndeamnă să căutăm locaţii de relaxare şi distracţie în aer liber. O variantă pentru petrecerea timpului în weekend şi nu numai o reprezintă piscinele și ștrandurile din județul Alba, soluții optime pentru plajă şi mişcare în apă.

Cei care vor să petreacă o mini-vacanță în județ sau turiști care doresc câteva zile de relaxare se pot și caza la complexurile din Alba.

Vă oferim variante pentru ore de relaxare la piscine din judeţul Alba şi tarife actualizate.

piscina talnar

Winner`s Club Ţălnar Alba Iulia (strada Gabriel Bethlen, în Cetatea Alba Carolina, în spatele Bibliotecii Batthyaneum)

Adâncimea medie a piscinei este de 1,5 m. Este și un bazin pentru copii cu o adâncime de 0,6 metri.

Tarife: 25 pe zi, șezlongul – 15 lei/zi, copii sub 3 ani au accesul gratuit.

Program: zilnic între 10:00 și 20:00.

 

piscina allegria

Piscina Allegria (fost Hotel Mercur, pe DN1 lângă intersecția cu Vințu de Jos)

Piscina exterioară are lungimea de 20 metri, lățimea de 7 metri și adâncimea de 1.5 metri.

Tarife: 30 de lei în timpul săptămânii, iar în weekend tariful de acces este 40 de lei cu șezlong inclus.

Program: zilnic între 9:00 și 22:00.

pensiunea drumul dragostei piscina

 

Pensiunea Drumul Dragostei (situată între Alba Iulia și Vințu de Jos)

Piscina exterioară are o adâncime maximă de 1,6 metri și o lungime de 17 metri. De asemenea, lângă piscină există un bar și o terasă.

Tarife: 20 de lei pe zi, în timpul săptămânii, 30 de lei în weekend, copii au o reducere de 5 lei.

Program: zilnic între 10.00 și 20:00.

 

la mesteceni

 

Country Club “La Mesteceni” Răhău (pe strada Principală, în Răhău, cu acces dinspre DN1/DN7 Sibiu – Deva, la 6 km de Sebeş, 24 km de Alba Iulia și 48 km de oraşul Sibiu)

Piscina de vară are lungimea de 15 metri, lățimea de 5 metri și adâncimea cuprinsă între 1 şi 2 metri.

Preţul unui bilet este de 30 de lei cu şezlong inclus (în limita locurilor disponibile) în timpul săptămânii și 45 de lei în weekend.

Pentru copiii cu vârste între 4 și 12 ani, tarifele sunt de 20 de lei în timpul săptămânii și 30 de lei în weekend.

De asemenea, cei care doresc să rămână peste noapte se pot caza la pensiunea de 5 margarete.

 

piscina casa dives

Casa Dives (pensiune din localitatea Pianu de Sus, pe strada Bisericii, nr. 280)

Anul acesta (2020) din cauza pandemiei de coronavirus, piscina este deschisă doar pentru oaspeții pensiunii.

 

bazinul olimpic alba iulia

Bazinul Olimpic Alba Iulia (Bulevardul Republicii)

Închis până la noi dispoziții.

 

Baza de Agrement BLAJ

baza agrement blaj

Tarife: Preţul unui bilet/brăţară este de 15 lei/adult şi 8 lei/copiii sub 14 ani, indiferent de numărul intrărilor şi al ieşirilor în/din baza de agrement din ziua respectivă.

Program: Accesul în baza de agrement Blaj va fi valabil în fiecare zi, de marţi până duminică, între orele 09:00 şi 20:30. Excepţie va fi lunea, zi în care baza de agrement este închisă pentru lucrări de întreţinere.

13626555_1637775269883715_1022972110542170317_n

Facilităţile au fost îmbunătăţite în 2017, prin instalarea internetului gratuit, în sistem Wi-Fi, precum şi a unei instalaţii de sonorizare, care va asigura fondul muzical în întreaga bază. Centrul de agrement a fost redeschis pentru acest sezon, de la 1 iunie.

Baza de agrement a municipiului Blaj a fost inaugurată pe 20 iunie 2016, la mai puţin de un an de zile de la începerea lucrărilor de amenajare. Situată pe locul fostului bazin de înot din Parcul Avram Iancu, noua bază de agrement oferă facilităţi atât pentru adulţi, pentru care a fost refăcut complet vechiul ştrand, cât şi pentru copii, care au la dispoziţie trei bazine pentru diferitele categorii de vârstă.

Terenurile de sport, spaţiile de joacă, gazonul generos pe care se poate face plajă, dar şi spaţiile de alimentaţie publică, fac din baza de agrement o destinaţie râvnită de blăjeni şi nu numai. Investiţia de la Blaj a costat apoximativ 3,5 milioane de lei, fiind rodul unui parteneriat între Consiliul Local Blaj şi Consiliul Judeţean Alba, care au contribuit în mod egal la realizarea acesteia.

Ștrandul Municipal AIUD (Aiud, strada Băilor nr. 2)

strand aiud

Ștrandul Municipal AIUD (Aiud, strada Băilor nr. 2)

Tarife: 20 de lei pentru adulți, 15 lei pentru copii sub 14 ani.

Program: zilnic între 08:00 și 19:00. Deschidere – vineri 3 iulie.

Ştrand ZLATNA

strand zlatna

Ştrand Zlatna

Tarife: Adulți /elevi / studenți – 15 lei / zi
Preșcolari (copii sub 6 ani) – 10 lei / zi

Abonament adulți/elevi/studenți – 10 intrări / 100 lei
– 20 intrări / 180 lei

Abonament preșcolari – 10 intrări / 70 lei

– 20 intrări / 120 lei

Program: 10:00 – 19:00

 

complex salonti drasov

 

Complex turistic Elegant – Drumul Dăii, Sebeș

Tarife: 25 de lei pentru adulți și 2o de lei pentru copii în timpul săptămânii, iar duminica adulții plătesc 30 de lei.

Program: zilnic între 09:00 și 19:00.

 

piscine la jockson

 

La Jockson din Bucerdea Grânoasă

Tarife: 15 lei adulți, 10 lei copii până în 14 ani, și gratuit pentru copii de până în trei ani. De asemenea, persoanele cu dizabilități au acces gratuit.

Program: zilnic între 10:00 și 22:00.

 

complex-bellavi-ocna-mures

Complexul de Agrement ”Bellavi” Ocna Mureş

Tarife: 20 de lei pentru adulți, 15 lei pentru copii, și 6 lei șezlongul.

Program: între 10:00 și 20:00.

AquaPark Arsenal

Arsenal Aqua Park – Orăștie

Pentru cei care vor să se bucure de relaxare dar și de mișcare, în incinta ArsenalPark – cel mai mare parc de distracții din România, s-a deschis, marți, un aqua parc modern care îi așteaptă indiferent de anotimp. Cu toate că nu este din județul Alba, AquaPark Arsenal – un complex cu 3 bazine exterioare, 6 tobogane, patru bazine interioare și multe alte facilități se află la o distanță mai mică de 45 de km de Alba Iulia, într-o pădure de lângă  Orăștie și este locul perfect pentru o ”evadare” cu familia sau prietenii. Plajă, baie, relaxare, adrenalină, mișcare. Toate acestea sunt servite ”pe tavă” la complexul de agrement Arsenal Park.

Complexul inaugurat în 14 iunie 2016 are în componență mai multe bazine cu apă încălzită, tobogane, saune, terase și baruri.

sunwaves-slide

În ceea ce privește tarifele acesta sunt de 30 de lei/3 ore sau 50 de lei pentru o zi întreagă, pentru adulți, respectiv 25 lei/3 ore sau 40 lei pentru întreaga zi pentru copii (3-14 ani). Pentru copiii sub 3 ani, accesul este gratuit.

Se pot închiria şi halate, cu 15 lei (10 lei pentru copii) sau prosoape, cu 10 lei.

Abonamentul de 10 intrări (a câte trei ore) costă 250 lei.

Tarifele includ accesul la toate facilităţile AquaPark: bazine, jacuzzi, saune, tobogane, sală relaxare, şezlonguri (în limita locurilor disponibile), dulăpioare pentru haine (maximum 400).

Astoria Pool Park 

Tarife: Accesul costă de 30 lei/ persoană în timpul săptămânii și 40 lei/ persoană în weekend, iar biletul include șezlongul, în limita locurilor disponibile.

De asemenea, clienții pot opta pentru rezervarea unui baldachin (100 lei/ zi), sau a unui loc în VIP Lounge (60 lei/ zi, doar în weekend). Copiii sub vârsta de 5 ani au accesul gratuit.

Anul acesta este obligatorie efectuarea unei rezervări pe site-ul spațiului de agrement.

Program: Complexul acvatic este deschis zilnic, între orele 09:00 și 21:00.

Ștrand Baia de Arieș

Tarife: 10 lei de adult, iar copii și pensionarii platesc doar 5 lei.

Program: zilnic între 9:00 și 20:00.

De asemenea, lângă piscină sunt amanajate terenuri de tenis de câmp, volei sau tenis cu piciorul. Pe terenurile respective se poate juca și fotbal, tariful este de 10 pe oră.

Piscina de la Theodora Golf Club

Tarife: persoanele peste 16 ani- 100 lei, între 7-16 ani- 70 lei, copii între 0-7 ani au accesul gratuit. Tarifele sunt pentru intrarea zilnică, șezlong și prosop gratuit. Oaspeții cazați la Theodora Golf Club au acces gratuit la piscina resortului.

Program: zilnic între 09:00 și 20:00.

În actualizare.

Suntem siguri că lista poate continua. Ne puteți lăsa sugestii într-un comentariu sau un mesaj pe pagina de facebook Alba24.ro.

Citeste mai mult
Publicitate

EVENIMENT

Duminică: ”Târgul Moților” la Albac, cu Nea Mărin, Romică Țociu și Jean de la Craiova. Măsuri de protecție împotriva COVID-19

Publicat

Nea Mărin, Jean de la Craiova, Romică Țociu, dar și alte vedete ale trustului Antena 1 vor fi prezente duminică 9 august, la Albac la ”Târgul Moților”.

Pe lângă emisiunea realizată de televiziune, aceștia vor susține un spectacol pentru locuitorii din Albac, dar și din împrejurimi.

Vezi și SÂMBĂTĂ și DUMINICĂ: Zilele Medievale ale Bălgradului, la Alba Iulia. PROGRAM și reguli pentru spectatori

În cadrul evenimentului vor mai fi prezenți și Adriana Trandafir, Cosmin Seleși, dar și Liviu și Andrei.

Potrivit primarului din Albac, Tiberiu Todea, evenimentul se va desfășura duminică de la ora 16.00, cu respectarea tuturor regulilor sanitare în contextul pandemiei de coronavirus.

Mai exact, locația de desfășurare este pe locul târgului din centrul comunei Albac, locația fiind în aer liber, împrejmuită cu gard. Locația are două căi de acces, la intrare participanțiilor li se va măsura temperatura și vor primi măști de protecție pe care vor fi obligați să le poarte pe toată durata evenimentului.

Citeste mai mult
Publicitate

EVENIMENT

Primăria Ciugud, despre noile cazuri de COVID-19 confirmate în comună. Recomandări pentru localnici

Publicat

Primăria Ciugud a anunțat vineri că în comună au fost depistate 5 persoane infectate cu COVID-19. Într-un mesaj postat pe pagina oficială de Facebook, reprezentanții administrației locale îi roagă pe cetățeni să nu intre în panică, deoarece toate cazurile au fost depistate într-o singură familie și să se protejeze respectând măsurile de bază impuse pentru a evita extinderea epidemiei.

”Din păcate nici comuna noastră nu a fost ferită în ultima vreme de virusul necruțător și avem astăzi raportate 5 cazuri de îmbolnăviri cu COVID – 19.

(…) Rugăm cetățenii să nu intre în panică pentru că nu este vorba de un focar în comunitate.

Cele 5 cazuri sunt membri ai aceleiași familii și toți sunt asimptomatici.

Vă asigurăm că persoanele diagnosticate sunt extrem de responsabile și au oferit întreg sprijinul Direcției de Sănătate Publică Alba pentru ancheta epidemiologică specifică în astfel de cazuri.

Cazul a fost descoperit în urma unei testări voluntare deoarece niciunul dintre membrii familiei nu a prezentat simptome specifice”, au scris reprezentanții Primăriei Ciugud pe pagina de Facebook.

Aceștia mai precizează că la nivelul Primăriei Ciugud este monitorizată cu atenție evoluția situației, iar în cazul în care se impune se vor dispune măsuri suplimentare pentru protejarea comunității.

Totodată, cetățenii sunt rugați să se protejeze, pentru a opri răspândirea virusului.

”Pe voi, toți prietenii noștri, vă rugăm să nu uitați că pentru a opri răspândirea virusului totul depinde de fiecare dintre noi și TREBUIE SĂ NE PROTEJĂM!

*Poartă mască în locuri aglomerate sau chiar dacă mergi la un prieten sau la o rudă! Masca îți poate proteja sănătatea sau chiar viața!

*Dezinfectează-ți cât mai des mâinile cu apă și săpun sau cu substanțe biocide specifice!

*Nu ignora simptomele unei posibile îmbolnăviri și la primele semne anunță medicul de familie!

FII SMART! Virusul nu te ocolește, dar tu îl poți ocoli! Ai grijă de tine și de cei dragi!”, se mai arată în postarea de pe rețeaua de socializare.

Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate