Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Lucrări de defrișare a vegetației din zona obiectivelor hidroenergetice de pe Valea Sebeșului. Licitația, lansată în SEAP

Publicat

Hidroelectrica a lansat recent o licitație pentru lucrări de defrișare a vegetației (tufișuri și arbuști cu diamentrul de până la 10 cm) din zona barajelor de pe Valea Sebeșului. Este vorba despre o suprafață de peste 8.500 mp. 

SPEEH Hidroelectrica SA a lansat recent în Serviciul Electronic de Achiziții Publice (SEAP) o licitație pentru defrisare a vegetației la amenajările din cadrul Sucursala Hidrocentrale Sebeș.

Este vorba despre defrișarea vegetației la captarea secundară Dobra, la barajul Obrejii de Căpâlna și la barajul Oașa.

Valoarea totală estimată este de 32.203,6 de lei, fără TVA.

Potrivit caietului de sarcini, lucrările constau în defrișarea vegetației/arbuști cu diametrul până la 10 cm, strângerea în grămezi și depozitarea materialului rezultat la marginea sau în afara amplasamentului.

  • defrișarea vegetației în aval de captarea secundară Dobra

Se urmărește defrișarea manuală a suprafețelor împădurire cu tufișuri și arbuști cu diamentrul de până la 10 cm, inclusiv transportarea materialului lemnos în grămezi, în afara sau în zona lucrărilor, fără scoaterea rădăcinilor pe o suprafață de 2.160 mp.

Materialul lemnos rezultat în urma defrișării (circa 10 to) va fi încărcat și transportat din albie la o distanță de 500 de metri.

  • defrișarea vegetației în aval de barajul Obrejii de Căpâlna

Se urmărește defrișarea manuală a suprafețelor împădurire cu tufișuri și arbuști cu diamentrul de până la 10 cm, inclusiv transportarea materialului lemnos în grămezi, în afara sau în zona lucrărilor, fără scoaterea rădăcinilor pe o suprafață de 2.200 mp.

Este vorba despre o suprafață de 1.000 mp pe malul drept – zonă pilsatrii și 1.200 mp albie aval mal stâng.

  • defrișare vegetație traseu viza pilastri Baraj Oașa

Se urmărește defrișarea manuală a suprafețelor împădurire cu tufișuri și arbuști cu diamentrul de până la 10 cm, inclusiv transportarea materialului lemnos în grămezi, în afara sau în zona lucrărilor, fără scoaterea rădăcinilor pe o suprafață de 4.200 mp. Este vorba despre o suprafață de 2.050 mp pe malul drept – zonă pilsatrii și 2.150 mp albie aval baraj.

Materialul lemnos cu diametrul la capătul gros mai mic de 8 cm rezultat din tăieri va fi strâns și stivuit.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax