Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Mandat de arestare pentru un bărbat din Alba, cercetat pentru tentativă de omor. Momentan inculpatul este dispărut

Publicat

Magistrații din Alba au emis pe numele lui Răzvan F. bărbatul din Alba, cercetat pentru tentativă de omor, un mandat de arestare preventivă în lipsă. 

Deși inițial bărbatul era cercetat pentru loviri sau alte violențe, în urma anchetei, procurorii au dispus schimbarea încadării juridice, în tentativă de omor și tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Potrivit procurorilor, la data de 13.08.2021, în jurul orei 16,00, în timp ce se aflau în faţa porţii de acces a unei plantaţii de afine situată pe raza localităţii Vinerea, jud. Alba, de faţă cu mai multe persoane şi pe fondul unui conflict avut anterior în cursul zilei, inculpatul a aplicat victimei, un bărbat în vârstă de  32 de ani, o lovitură cu un topor, cu tăișul, în direcţia capului acesteia.

CITEȘTE ȘI: Un bărbat din Alba, cercetat pentru tentativă de omor, a dispărut. Procurorii vor să îl aresteze preventiv

Actul de violență astfel exercitat a cauzat persoanei vătămate leziuni traumatice la nivelul braţului drept, folosit pentru apărare, care au necesitat pentru vindecare 18-20 zile îngrijiri medicale.

Inculpatul s-a sustras efectuării cercetărilor penale, astfel că, la data de 24.08.2021, în urma administrării mai multor probe, procurorul a propus arestarea preventivă în lipsă.

La data de 26.08.2021, judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Alba a dispus arestarea preventivă a inculpatului pe o durată de 30 de zile de la punerea în executare a mandatului, mai exact de când va fi prins.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax