Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Mesaje de Crăciun pentru părinți. Urări de sărbători pentru cei dragi

Publicat

De Crăciun, când se sărbătorește nașterea Domnului Iisus Hristos, este un moment în care familia se strânge în jurul bradului și mai ales al meselor îmbelșugate.

Uneori, este imposibil să îți vizitezi toate cunoștințele în perioada sărbătorilor, așa că cel mai bine le scrii cele mai frumoase mesaje de Crăciun.

Iată și câteva idei de urări și felicitări de Crăciun publicate de libertatea.ro pentru inspirație. În doar câteva secunde poți trimite mesaje de Crăciun către persoanele care nu se află lângă tine de sărbători, însă îți dorești să știe cât de mult le prețuiești.

Vezi și MESAJE de CRĂCIUN: Urări de Sărbători pentru cei dragi. SUTE de mesaje frumoase și felicitări haioase

Acum, clasicele scrisori de odinioară trimise către prieteni și rude pot fi ușor înlocuite cu mesaje SMS sau cu mesaje trimise prin intermediul diferitelor rețele de socializare.

Mesaje de Crăciun pentru părinți

M-ați ținut de mână și m-ați învățat cum să împodobesc primul meu brad de Crăciun. Astăzi decorez bradul și mi-aș fi dorit să fiți lângă mine. Vă urez din suflet Crăciun fericit!

Fie ca fulgii de zăpadă să cadă ușor peste inima voastră și să vă aline dorul de mine. Un Crăciun plin de bucurii, dragi părinți!

Când eram mică, îmi doream cele mai frumoase daruri de la Moș Crăciun. Acum știu că cele mai importante cadouri nu stau împachetate frumos sub brad, ci sunteți voi. Sărbători fericite! Vă îmbrățișez cu drag.

Vă doresc ca sărbătorile să fie presărate cu bucurii, împlinire sufletească, liniște și sănătate. Vă mulțumesc că existați și că îmi sunteți alături, mamă și tată!

Dragii mei părinți, voi mi-ați luminat viața și mi-ați arătat drumul cel bun! Vă mulțumesc din suflet pentru sfaturi și pentru dragostea pe care mi-ați oferit-o! Sărbători magice!

Dragii mei, sunteți pentru mine ca Maria și Iosif pentru Iisus. Vă mulțumesc pentru tot ce faceți pentru mine și vă doresc un Crăciun fericit, chiar dacă nu putem fi alături de voi.

În ziua de Crăciun, vă trimit cu drag gânduri de recunoştinţă pentru că aţi fost cei mai buni părinţi pe care i-am putut avea. Vă doresc să vă bucuraţi cu toată inima de sărbătorile de iarnă!

Crăciunul este momentul în care vreau să vă mulțumesc, dragi părinţi, pentru dragostea și grija voastră.

Vă mulțumesc pentru că ați fost alături de mine mereu. Sprijinul vostru necondiționat a fost puterea mea. Vă doresc un Crăciun fericit!

Fiecare Crăciun cu voi e alături este o binecuvântare. Să fiți mereu tineri la minte și sănătoți la trup!Cei mai buni părinți din lume merită cel mai luminor Crăciun din Univers!

Mesaje în versuri pentru Crăciun

Bogăție câtă vreți, / Sănătate pentru toți, / Iar la anul care vine / Să vă fie și mai bine!Să vă fie casa, casă / Cu bucate noi pe masă / Moș Crăciun cu sacul plin, / Drumu’n viață cât mai lin.Un bătrânel cu chipul drag, / va veni la voi în prag, / să nu’l goniți / e Moș Crăciun, / și v’aduce’un an mai bun!

Pe la colțuri unii spun, / Că există Moș Crăciun / Că i-ai scris și c-o să vină / Să-ți aducă în pumni lumină / Lângă brad și lângă foc / Să-ți aducă mult noroc!

Chiar dacă brăduț nu este / Ai tot dreptul să visezi / Să ai Crăciun de poveste / Să fii bun și-n Domn să crezi

Mesaje haioase de Crăciun și bancuri de Crăciun

  • L-am visat pe Moș azi noapte, venea tare de departe cu un sac mare în spate să aducă sănătate, deci așteaptă-l că el vine, dar acum este la mine.
  • Moșul ți-a văzut pozele de pe Facebook… primești haine și un dicționar de Crăciun!
  • Dacă la noapte un bătrânel grăsuț intră pe geam, te ia din pat și te bagă într-un sac, nu te îngrijora.
  • I-am spus Moșului că tu ești tot ce îmi doresc de Crăciun!
  • Dragă Moșule, anul acesta îmi doresc un cont gras și un corp slab. Te rog să nu le amesteci, așa cum ai făcut anul trecut. Mulțumesc!
  • Anul acesta, Crăciunul a fost anulat. Este vina ta, pentru că i-am spus că ai fost cuminte și a murit de râs!

Mai multe mesaje și urări de Crăciun pe libertatea.ro

Pe 27 decembrie este Sfântul Ștefan. Vezi care sunt cele mai frumoase mesaje de Sfântul Ștefan pe care să le trimiți sărbătoriților.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax