Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Perechea de salvatori ai Salvamont Alba, Tiberiu și cățelușa Kamura au fost atestați internațional pentru căutare în mediu natural

Publicat

Tiberiu Krizbai de la Salvamont Alba alături de câinele de salvare Kamura au obținut prima atestare ca echipă de căutare și salvare în mediul natural. 

Aceștia au fost atestați la nivel internațional, în cadrul unui eveniment organizat la Rzezow, în Polonia.

Au fost mai multe echipe de salvatori canini din Polonia, Slovacia, Ungaria, Germania, Belgia, Letonia, Estonia, Danemarca și România. În total peste 60 de participanți.

”Weekend-ul acesta, voluntarii CST au participat la Testul Internațional pentru Câini de Salvare organizat de STORAT, sub egida IRO, la Rzezow, în Polonia. Ne-am alăturat altor peste 60 de participanți din Polonia, Slovacia, Ungaria, Germania, Belgia, Letonia, Estonia, Danemarca și România.

Am revăzut prieteni vechi, am legat noi prietenii și ne-am bucurat de această comunitate extraordinară a voluntarilor cu câini de salvare. Am avut parte de evaluări profesioniste ale muncii noastre din partea arbitrilor.

Tiberiu împreună cu Kamura au obținut prima lor atestare ca echipa de căutare și salvare în mediu natural (RH FL V). Oana și Jimmy au obținut și ei prima atestare IRO pentru mantrailing și au reușit chiar să se claseze pe locul I”, au scris reprezentații ONG-ului Câini de Salvare Transilvania.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Mark

    luni, 16.10.2023 at 16:43

    Well done!! Congratulations 😁 Thank you, for your service.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax