Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Primarul Gabriel Pleșa și-a prezentat raportul de activitate. Documentul în care arată ce făcut timp de 3 ani la Alba Iulia

Publicat

Primarul Gabriel Pleșa și-a prezentat raportul de activitate după al treilea an la conducerea administrației locale din Alba Iulia.

”Ne aflăm la sfârșitul celui de-al treilea an de mandat al primarului Gabriel Pleșa. Am folosit pluralul pentru că toate strădaniile mele, în această calitate, ne privesc pe toți, ne preocupă pe toți și cred, nu doar sper, că ne vor bucura pe toți! Dar nu toate bucuriile se conjugă la viitor. Avem rezultate palpabile, pe care le putem cuantifica, iar beneficiul este unul comun.

La fel de adevărat este că, tot la comun, resimțim și disconfortul creat de lucrările de mobilitate urbană, de inerenta eroare umană, de scurtcircuitul produs uneori în comunicarea dintre instituții, de interesele și jocurile politice atât de meschin utilizate chiar și atunci când produc efecte nefaste asupra întregii comunități, încetinind progresul edilitar.

Sunt trei ani de când, pentru mine, ziua de lucru nu mai are doar 8 ore, le are pe toate cele în care pot funcționa fără odihnă. Pe principiul majorității, a câștigat comunitatea, iar familiei nu am decât să îi mulțumesc că-mi iartă absența și-mi tolerează prioritățile.

Așa înțeleg eu să tratez responsabilitatea cu care am fost învestit, iar drumurile mele duc tot mai târziu acasă.

Se împart mereu între primărie și orice alt loc în care demersurile mele pot fi de folos pentru locul pe care cu toții îl numim „acasă”, pentru Alba Iulia.

Am încredere în echipa primăriei, mă bazez pe competența și profesionalismul celor din aparatul de specialitate și nu numai, dar, dacă știe cineva, la orice oră de zi și din noapte, care sunt provocările administrative la nivelul Albei Iulia, investițiile în derulare, proiectele depuse spre finanțare, cele care acum se scriu, cele pentru care ne luptăm să atragem banii necesari pentru implementare, acela sunt eu.

Primul și cel mai interesat ca toate doleanțele dumneavoastră să-și găsească rezolvare, dacă nu în timp real, măcar în timp util. Eu sunt primul albaiulian nemulțumit când o procedură trenează, când realitatea din teren nu bate cu planul de acasă, când timpii de așteptare se prelungesc, când compromisul necesar, fie el de moment, lasă loc nemulțumirii colective, iar scopul, mereu lăudabil, începe să devină tot mai puțin vizibil pentru dumneavoastră, restul albaiulienilor.

Asemenea oricărui angajat, caut satisfacția muncii, rezultatele, confirmarea și aprecierea eforturilor care mi-au prelungit ziua de muncă până la orele mici ale celei următoare.

Mă încăpățânez apoi să fiu prezent, sau măcar reprezentat, acolo unde se întâmplă ceva care ne definește, bucură sau chiar supără, indiferent că vorbim de activități culturale, predări de amplasament pentru investiții edilitare, ori întâlniri cu cetățenii, pe strada fiecăruia etc.

Și, da, se întâmplă să nu fiu mereu la cravată, și se întâmplă să nu fiu cea mai estetică prezență de la diverse evenimente, dar de când se măsoară performanța în funcție prin eticheta hainelor, culoarea pielii, înălțime sau mai știu eu ce inconvenient mi-a fost scornit? Sunt și rămân un om simplu și modest!

Prefer să fiu mereu disponibil, nu mereu scrobit, mereu empatic, niciodată epatant. Și, da, port cu mândrie atât casca albă, de inginer, cât și eșarfa de primar.

Raportul activității mele în această funcție, pentru perioada 22 octombrie 2020 (ziua în care am preluat conducerea primăriei) și până astăzi, 22 octombrie 2023, îl regăsiți în paginile următoare.

Realizarea a tot ceea ce ne dorim pentru Alba Iulia depinde, în continuare, de ajutorul și susținerea dumneavoastră.

Vi le solicit și vă mulțumesc atât pentru sprijin și încredere, cât și pentru critici și atenționări”, este mesajul primarului Gabriel Pleșa.

Vezi integral AICI raport mandat trei ani Gabriel Pleșa

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

9 Comentarii

9 Comentarii

  1. Unul

    luni, 23.10.2023 at 15:38

    Bravo. Atunci când vor fi astupate toate gropanele, șanțurile, mormanele de moloz, toate smart, să zicem că ar fi ok în oraș. Un alt mandat, chiar pe liste psdee, n-o să mai fie, nădăjduim din toată inima.

  2. Cosma Florin

    luni, 23.10.2023 at 16:19

    Degeaba vrei sa faci bine si iasa haos.
    Domnule Plesa noi nu suntem cobaii dvs.
    In Alba Iulia daca nu ai pile nu poti sa rezolvi nimic …
    Indiferent ce problema ai toti se eschiveaza in primaria aia. Eu am impresia ca voi astia de la stat uitati anumite aspecte.
    Din pacate pt dvs eu nu pot sa va votez.

    Legat de lucrarile din oras pot sa zic ca e jale mare. Trotuare sparte de luni de zile. Decopertarea strazilor la 1 metru fara nici un motiv … ati scos beton sa bagati nisip…. ce dracu sa faci si cu nisipul scos de pe Mures anul trecut 🤣🤣🤣
    Pe unele strazi ati bagat iluminatul public prin pamant dar curentul nu … mai bagam o sapatura ca banii prostilor circula.

    Daca vine un baiat cu creier va spulbera pe toti la alegeri.
    Crezi ca daca mergi in PSD rezolvi ceva ?
    Noi votam oameni si potential nu votam partide.
    Sa ma scuzati pe mine dar mai bine votez un om cu caracter chiar daca e de la Sosoaca sau de la orice alt partid.

    Domnule Plesa degeaba vreti sa faceti daca nu aveti cu cine.

  3. pilu

    luni, 23.10.2023 at 18:09

    COSMA FLORIN
    Aştept cu mare nerăbdare acel baiat cu creier. Dar eşec, nu din râdul politicienilor care se bat pe ciolan. Altul nu are şanse, deci nu va apare. Ghinion !

  4. Pripon Marius

    luni, 23.10.2023 at 18:12

    A distrus tot orașul,raportul este plin de minciuni,iar realizările lui sunt zero!Nu meritați votul nostru!

  5. Cornel

    luni, 23.10.2023 at 19:22

    @PRIPON MARIUS. Da ma, ce ai vrut sa faca, sa faca un alt oras langa? Dupa te suparai ca ai ramas in orasul vechi

  6. Cornel

    luni, 23.10.2023 at 19:24

    Il invit pe dl PRIMAR cu Dl Dumitrel sa petreaca o dimineata (de lLuni pana Vineri) intre orele 7:40 – 8:10 la bariera la str Marasesti. Asa doar pt „observare”

  7. Mircea

    luni, 23.10.2023 at 19:58

    cea mai mare realizare a trepadusului este blocarea pe retelele de socializare a celor care nu au fost de acord cu el.

    DUTEEEEEEEEE!

  8. Arma Ghedon

    marți, 24.10.2023 at 10:30

    Ai reușit să distrugi circulația atât auto cât și pietonala,din oraș ,pt așa zisa imobilitate urbană!
    Stau și încerc să înțeleg oare ce aduce nou acest concept ,in afara de fonduri pt tine pt alegerile de anul viitor…
    Îți doresc ,că nici măcar consilier sa nu ajungi !
    Ai înșelat mii de cetățeni ,impistorule!

  9. Ionut

    marți, 24.10.2023 at 17:28

    Cel mai slab primar al orașului de la atestarea documentara. Pinochio +Ponta = 50% Plesa ! Orașul arată ca un sat fără câini ,cu lucrări făcute doar sa fie făcute …. Nu am vazut un raport /control la lucrările de “asfaltare și pavare” . Se vede din avion “supercalitatea” ! Felicitări ….

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax