Connect with us
Publicitate

EDUCAȚIE

REZULTATE admitere 2020 la Universitatea din Alba Iulia, sesiunea de toamnă. LISTELE candidaților admiși la licență sau master

Publicat

universitatea alba Iulia UAB

Universitatea ”1 Decembrie 1918” din Alba Iulia a publicat rezultatele la admitere 2020, sesiunea de toamnă. Până vineri, cei admiși se pot înmatricula pe locurile pe care au intrat. Pentru cei admiși pe locuri cu taxă, înmatricularea se face până în 30 septembrie.

Potrivit reprezentanților UAB, în această sesiune au fost peste 860 de candidați înscriși cu prima opțiune.

AICI, rezultate admitere la studii de licență.

AICI, rezultate admitere la studii de licență, candidați proveniți din sistemul de protecție socială.

AICI, rezultate admitere la studii de licență, candidați din mediul rural.

AICI, rezultate admitere la studii de licență, români de pretutindeni.

AICI, rezultate admitere masterat.

AICI, rezultate admitere masterat români de pretutindeni.

CALENDAR

21 septembrie – 25 septembrie: înmatricularea candidaţilor admişi pe locuri finanţate de la buget şi înmatricularea candidaţilor admişi pe locuri cu taxă;

28 septembrie – 30 septembrie – Înmatricularea candidaţilor admişi pe locuri cu taxă (realizată la nivel de secretariate ale facultăţilor, în zilele lucrătoare).

Studenții admiși pe loc cu taxă sau la ID vor achita, la înmatriculare, ¼ din taxa de școlarizare anuală, specifică fiecărei specializări, conform regulamentului în vigoare.

Până în data de 23 septembrie, toți studenții înmatriculați (în ambele sesiuni ale Admiterii, dar și studenții din anii mai mari) își pot depune online cererile pentru cazarea în căminele studențești.

Pentru a afla la ce program de studii de licență sau de masterat au fost admiși, candidații trebuie să își verifice numărul dosarului de concurs care apare pe fișa de înscriere și pe legitimația de concurs și să-l caute  în listele afișate pe site cu rezultatele  admiterii, în ordinea opțiunilor. Candidații vor găsi afișat pe site numărul legitimației personale, specializarea și tipul de loc pe care au fost admiși.

Anul universitar 2020-2021 la Universitatea ”1 Decembrie 1918” din Alba Iulia (UAB) va începe în data de 1 octombrie, cel mai probabil în scenariul hibrid, pentru primul semestru.

UAB va anunța oficial, cu 7 zile înainte de începerea cursurilor universitar, scenariul ales, în funcție de evoluția epidemiologică. La începutul anului universitar, va organiza o festivitate de deschidere specială, online.

Potrivit reprezentanților universității, în semestrul I, cursurile și seminariile teoretice de la toate programele de studiu se vor desfășura, cel mai probabil, preponderent online (licență, masterat și doctorat, toți anii de studiu), cu excepția anumitor lucrări practice, laboratoare și proiecte care presupun, cu necesitate, prezența fizică a studenților pentru activități față-în-față (în special la programe din arealul științelor exacte și inginerești și al specializărilor vocaționale).

Universitatea va face cunoscute (pe site și în paginile de social-media) programarea / orarul întâlnirilor față-în-față, acolo unde este cazul (program modular sau standard), precum și orarul activităților teoretice desfășurate exclusiv online.

În prima zi a noului an universitar vor avea loc întâlniri online cu tutorii fiecărui program de studii, în cadrul cărora se vor comunica aspecte concrete privitoare la orare, accesarea platformelor de instruire activ-participativă, accesul la bazele de date-suport, la cursurile în format electronic etc.

Studenții vor avea la dispoziție, în acest sens, și un Ghid informativ.

Tot în prima săptămână, studenții UAB vor beneficia și de consiliere tutorială directă, din partea Microsoft, cu privire la folosirea eficientă a platformelor educaționale în format online.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax