Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Senatorului Călin Matieș i-a fost furat telefonul mobil, în talciocul din Alba Iulia. Cum a reușit să-l recupereze

Publicat

Senatorul PSD de Alba, Călin Matieș, a rămas fără telefon în timp ce se afla la o ”baie de mulțime” în talciocul din Alba Iulia, duminică dimineața, în jurul orei 11.00. Telefonul, un iPhone 11, a fost găsit de polițiști cu ajutorul unei aplicații, la o familie din care locuiește în zona Bărăbanț.

”Țineam telefonul în buzunarul de la spate când mă aflam în talcioc și mi-am dat seama că nu îl mai am de-abia atunci când am ajuns la mașină. Am căutat un IT-ist, care m-a ajutat să îl localizez și așa am aflat ca dispozitivul se află între Bărăbanț și Micești. La început le-am transmis mesaje prin care le-am spus să îmi returneze telefonul, dar, dacă nu au răspuns, m-am dus la poliția municipiului.

Polițistul a căutat într-o aplicație, a descoperit zona în care se afla telefonul și a trimis un echipaj la locația respectivă. Familia la care a fost găsit telefonul a spus că l-a cumpărat din talcioc cu 500 de lei. Poliția le-a luat datele, iar eu inițial le-am făcut plângere, dar apoi am retras-o”, a spus Matieș.

Până ajunge la parlament, senatorul nu va mai putea fi sunat pe telefon, pentru că hoții i-au scos cartela și i-au aruncat-o.

Într-un mesaj pe Facebook, Matieș mulțumește poliției pentru operativitatea cu care i-a recuperat telefonul:

”Jos pălăria pentru Poliția Municipiului Alba Iulia! În numai două ore mi-au recuperat telefonul furat în talcioc! Mulțumesc din suflet!”, a scris acesta pe rețeaua de socializare.

sursă foto: Călin Matieș /Facebook

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. cucu

    duminică, 19.06.2022 at 19:29

    daca nu aveai aplicatia mai recuperai p…

  2. Nicu

    marți, 21.06.2022 at 09:23

    ”Jos pălăria pentru Poliția Municipiului Alba Iulia! În numai două ore mi-au recuperat telefonul furat în talcioc! Mulțumesc din suflet!”

    Daca era unul dintre noi fraierii, care suntem cam 95% din populație, 2 ore stăteam la coada la poliție sa declaram furtul … și nu duminică … ne ziceau sa venim luni … și cu declarația rămâneam …

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax