Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Mihaela Mih-Dehelean de la CS Unirea Alba Iulia, medalie de bronz la Campionatele Naţionale de Culturism şi Fitness

Publicat

Mihaela Mih-Dehelean, sportivă legitimată la CS Unirea Alba Iulia, a obținut medalia de bronz la Campionatele Naționale de Culturism și Fitness, categoria de concurs Bikini Fitness – Masters, desfășurate în perioada 9 – 11 septembrie 2021, la Sibiu.

Mihaela Mih-Dehelean este pregătită de către antrenorul George Avram. Sportiva a mai obținut o performanță similară la Campionatele Naționale de Culturism și Fitness desfășurate în anul 2019, tot la Sibiu. După o pauză competițională, cauzată de pandemia de COVID-19, Mihaela a revenit, reușind să reprezinte, din nou, cu cinste clubul albaiulian.

„Trăiesc cu scop, trăiesc cu pasiune, sunt o forță de neoprit! Am o mentalitate de învingător, sunt hotărâtă să merg doar înainte. Succesul pentru mine este despre calitatea vieții, despre muncă, enorm de multă muncă, perseverență și curaj. Sunt o persoana care nu se dă bătută. Cad de 7 ori și mă ridic de 8. Indiferent de ce se întâmplă în jurul meu, reușesc sa rămân concentrată. Mereu am considerat că cea mai bună priveliște vine după cea mai grea urcare”, a spus sportiva Mihaela Mih-Dehelean.

„Munca, seriozitatea și perseverența și-au spus cuvântul în cazul sportivei noastre, care a obținut o medalie la cea mai importantă competiție de profil din România. În spatele acestui rezultat stau ani întregi de sacrificii și pasiune pentru sport și performanță. Transmit felicitări Mihaelei, dar și întregii echipe care i-a fost alături”, a spus Corneliu Mureșan, director CS Unirea Alba Iulia.

La Campionatele Naționale de Culturism și Fitness desfășurate în Sala Transilvania din Sibiu au participat sute de sportivi din toate colțurile țării.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax