Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

ȘTIREA TA: Femeie ținută 50 de minute pentru a ridica o carte de identitate, la serviciul din Alba Iulia. Înăuntru nu era nimeni

Publicat

O cititoare Alba24 a descris experiența pe care a avut-o mama ei, marți, în timp ce a încercat să îi ridice cartea de identitate de la Serviciul Public Comunitar de Evidență a Persoanelor Alba Iulia. A fost pusă de portar să aștepte aproape 50 de minute, deși înăuntru nu era nimeni. În plus, i s-a vorbit urât. 

Serviciul public comunitar local de evidenţă a persoanelor al municipiului Alba Iulia primeşte şi soluţionează cererile cetăţenilor din Alba Iulia cât şi din unele comune învecinate, unde nu s-au constituit încă servicii publice comunitare locale. Este cazul femeii, care locuiește într-o comună apropiată de Alba Iulia. 

Ce a transmis cititoarea

”Sunt foarte enervată pe cei de la evidența populației și aș dori să postați o relatare. Dacă dorește cineva dovezi pot fi contactată.

Pe scurt… mama mea a fost să îmi ridice buletinul. A stat o jumătate de oră afară și domnul de la pază nu dorea să o lase să intre înăuntru deși nu stătea nimeni la coadă la acel ghișeu.

Apoi după ce am sunat de 2 ori la ei în sfârșit a fost chemată. Când a fost chemată, auzindu-și numele domnul de la pază a spus că intră când îi spune el, deși a fost chemată de cineva din interior.

Apoi am sunat din nou și am cerut să vorbesc cu șefa lor și a început și ea să urle că ce sun de atâtea ori, că își ia geanta și pleacă dacă are atâția sictiriți că și mine și mi-a închis.

Pai stați puțin, așa se procedează? A stat în total 50 minute că să intre să ridice un amărât de buletin. Și se comportă cu tine că și cu sclavii. Păi nu suntem de pe drumuri.

Între timp am discutat cu mama mea și a stat degeaba la coadă pentru că înăuntru, la ghișee, nu era nimeni. În plus a zis că acel paznic nu a vrut să o lase înăuntru; doar după ce a ieșit asistenta cu termoscanerul și a întrebat-o de ce nu intră.

Ulterior nu a mai recunoscut nimic; a spus doar că a înțeles că mergea la înmatriculări. Oamenii are erau de față și asistaseră la scenă l-au întrebat de ce nu recunoaște că a fost chemată și nu a vrut să o lase înăuntru”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Paul

    marți, 08.09.2020 at 16:56

    Era pauza de masa? Vai si amar in ce tara traim!

  2. kretz

    marți, 08.09.2020 at 19:46

    exact acesta este motivul pt care acolo zilnic oamenii sunt ţinuti cu orele in picioare la coada: funcţionarii publici „de alba” işi bat joc cu nemernicie de cetateni. de regula ei sunt ocupati doar cu căutarea locatiilor de vacanta unde sa-si cheltuiasca voucherele, dar azi – fiind zi de mare sarbatoare – cu siguranta ca au avut ceva mare agapa in interior si prostimea poate sa astepte afara cu anii. si sigur ca pe nimeni nu mira faptul ca procedeaza asa din moment ce acum vreo 10 zile – cand a fost iarasi taraboi acolo pt ca oamenii s-au revoltat de batjocura si umilinta la care au fost supusi de nesimtitii care conduc institutia – prefectul a venit de urgenta acolo, dar nu ca sa rezolve nesimtirea functionarimii ci ca sa puna jandarmii pe cetatenii care in orele de stat la coada nu respectau distantarea sociala. cei care trec pe acolo s-au obisnuit cu cozile enorme care dateaza de ani de zile, situatie care insa nu preocupa absolut deloc pe nimeni din administratia judetului şi a oraşului

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax