Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Substanţă cristalină de culoare albă, găsită de jandarmi asupra unor tineri, la Alba Iulia. Ce au făcut aceștia, în miez de noapte

Publicat

Cinci tineri cu vârste între 17 și 19 ani au fost prinși de jandarmi pe o stradă din Alba Iulia, în noaptea de duminică spre luni, după ce au lovit poarta unei locuințe. Cu ocazia unui control corporal, asupra unuia dintre tineri a fost găsit un plic care conținea o substanță de culoare albă, sub formă de cristale.

Un alt plic care conținea aceeași substanță a fost găsit în imediata apropiere a acestora. 

Potrivit Jandarmeriei Alba, în noaptea de duminică spre luni, în jurul orei 01:45, echipa de intervenție din cadrul Detașamentului 1 Jandarmi Mobil a fost direcționată de către dispecerul de serviciu, în urma unui apel prin S.N.U.A.U. 112, să se deplaseze pe strada Mircea Eliade din municipiul Alba Iulia unde o femeie a sesizat că mai multe persoane lovesc în poarta locuinței sale.

În urma deplasării la fața locului jandarmii au depistat un grup de cinci persoane cu vârste cuprinse între 17 si 19 ani, care la apariția lor au luat-o la fugă. Aceștia au fost prinși la câteva străzi depărtare și au fost legitimați.

Cu ocazia controlului corporal s-a găsit asupra uneia dintre persoane un plic de plastic tip ziplock care conținea o substanță de culoare albă sub formă de cristale. Întrebat despre proveniența plicului, acesta le-a relatat jandarmilor că în urmă cu o zi, în timp ce se afla pe o stradă din Alba Iulia, a fost abordat de un bărbat, care i-a înmanat plicul fără a pretinde nimic în schimb.

În urma continuării verificărilor în imediata apropiere a persoanelor în cauză a fost găsit un plic tip ziplock cu aceeași substanță de culoare albă sub formă de cristale. Întrebați de proveniența lui, un tânăr de 19 ani a recunoscut că îi aparține și că l-a procurat cu 3 luni în urmă.

Persoanele în cauză au fost conduse la sediul Poliției municipiului Alba Iulia în vederea continuării cercetărilor.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax