Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Accident rutier la Aiud. Un șofer a adormit la volan și a intrat cu mașina într-o bornă kilometrică

Publicat

politia accident noapteaUn accident rutier a avut loc luni noaptea , în jurul orelor 03.00, pe Drumul Național 1, la km 406, pe raza municipiului Aiud. Un bărbat de 41 de ani, din Turda, judeţul Cluj, în timp ce conducea un autoturism, în direcţia Teiuș – Aiud, a adormit la volan și părăsit partea carosabilă, intrând în coliziune cu o bornă kilometrică.

În urma accidentului, conducătorul auto, soţia acestuia şi băiatul lor, în vârstă de 7 ani, au suferit leziuni corporale uşoare, fără a rămâne internaţi în spital.

Cercetările sunt continuate.

Inspectoratul de poliţie Judeţean Alba reaminteşte conducătorilor auto faptul că oboseala la volan este extrem de periculoasă. Este de ajuns o singură fracţiune de secundă, moment în care pot apărea aţipirea şi, implicit, pierderea controlului vehiculului.

De aceea, la primele semne de oboseală (stare de moleşeală, clipire frecventă, înceţoşarea privirii) recomandăm să întrerupeţi călătoria şi să parcaţi autovehiculul într-un loc sigur (de preferat o parcare amenajată).

Odihniţi-vă până la refacerea totală a capacităţilor psiho – motorii necesare conducerii în siguranţă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax