Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Off-road extrem în Parcul Natural Apuseni! Amendă de 5.000 de lei pentru un șofer care și-a scufundat mașina într-un râu

Publicat

masina in rau 2 Reprezentanții Administrației Parcului Natural Apuseni au aplicat o sancțiune contravențională de 5000 lei privind accesul cu mijloace motorizate în afara drumurilor publice, unui șofer care și-a scufundat mașina într-un râu, în timp ce încerca să se plimbe prin albie. 

Rangerii Parcului au fost anunțați de către o persoană care practica pescuit sportiv pe un râu din perimetrul Parcului că a observat un autovehicul de teren care parcurge o anumită porțiune de râu prin albia minoră, pe cursul apei. Ca urmare a sesizării rangerii APN Apuseni s-au deplasat de urgență la fața locului, unde au constatat fapta, au identificat făptuitorul și au aplicat o sancțiune contravenționala de 5000 lei.
”Aceasta sancțiune a putut fi aplicată datorită sprijinului acordat de către persoane interesate de păstrarea valorilor naturale ale Parcului Natural Apuseni. Dorim să mulțumim și pe această cale celui care a sprijinit activitatea personalului APN Apuseni și tuturor celor care ne-au sprijinit până acum la identificarea faptelor în afara prevederilor legale și care aduc grave prejudicii habitatelor și speciilor din ariile naturale protejate administrate” se arată într-o declarație a reprezentanților parcului.

RNP Romsilva-Administrația Parcului Natural Apuseni R.A. administrează aria naturală protejată de interes național Parcul Natural Apuseni împreună cu trei arii naturale protejate de interes comunitar denumite situri Natura 2000 (ROSCI 0002 Apuseni, ROSPA 0081 Munţii Apuseni – Vlădeasa, ROSCI 0016 Buteasa) și 55 de arii naturale protejate de interes național de mici dimensiuni (rezervații și monumente ale naturii) incluse în Parcul Natural Apuseni.

masina in rau

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax