Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO | Premieră în Alba Iulia: Două patinoare pentru iubitorii sporturilor de iarnă. Unul este deja amplasat în parcarea Alba Mall

Publicat

Dacă până anul trecut albaiulienii nu se puteau bucura de câteva ore de sport și relaxare pe patine, anul acesta vor avea ocazia să se distreze pe două patinoare. Pe lângă cel care va fi amplasat în Cetatea Alba Carolina, iubitorii acestui sport vor putea să profite de patinoarul care este deja amenajat în parcarea Alba Mall, și care va intra în funcțiune cel târziu în 1 decembrie.

Albaiulienii care s-au bucurat anul trecut de patinoarul din Cetate, au anul acesta încă un motiv să fie fericiți de sărbători. Pentru prima dată, în Alba Iulia, vor exista două patinoare. Pe lângă cel de iarna trecută, anul acesta va fi amenajat unul și în parcarea Alba Mall.

Patinoarul din parcarea centrului comercial este deja amplasat și se dorește ca până la data de 1 decembrie să intre în funcțiune, asta dacă se va reuși înghețarea lui.

Acesta are o suprafață de 400 mp, și va fi deschis de la ora 10.00 și până seara. Patinoarul va fi deschis timp de două luni.

Intrarea, cu tot cu patine, va costa 15 lei.

Pe lângă acesta, la fel ca anul trecut, în Piața Cetății va fi amenajat şi un patinoar artificial demontabil. Patinoarul va fi adus de o firmă din Braşov, aceeaşi care a oferit serviciul şi anul trecut. Firma va asigura transportul utilajelor şi echipamentelor necesare unui pationar de 600 mp de la Braşov la Alba Iulia, montarea lui şi punerea în funcţiune, amplasarea unei cabane de lemn cu rol de casa de bilete, garderobă, centru de închiriere patine, instalaţia de muzică şi sonorizare, închirierea unui număr de 200 de perechi de patine şi personalul necesare pentru desfăşurarea activităţii. Biletele de intrare şi de închiriat patine vor fi aceleaşi ca anul trecut, 10 lei. Patinoarul va fi deschis după data de 1 decembrie și până la începutul lunii februarie.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Liviu Bimbea

    miercuri, 27.11.2013 at 23:16

    Deci, să vină vacanța de iarnă !

  2. Un vecin

    vineri, 03.01.2014 at 19:00

    Conform art. 2 alin. (1) punctele din Legea nr. 61/1991, republicata, privind sanctionarea faptelor de incalcare a unor norme de convietuire sociala, a ordinii si linistii publice:
    ” Constituie infractiune si se pedepseste cu inchisoarea de la 3 luni la 2 ani sau cu amenda, daca fapta nu constituie o infractiune mai grava, urmatoarele fapte: […]
    25) tulburarea, fara drept, a linistii locuitorilor prin producerea de zgomote cu orice aparat sau obiect ori prin strigate sau larma;
    27) […] utilizarea de aparatura muzicala la intensitate de natura a tulbura linistea locuitorilor, in corturi, alte amenajari sau in spatiu neacoperit, situate in perimetrul apropiat imobilelor cu destinatia de locuinte sau cu caracter social, in mediul urban;”

    Ca parere aveti despre incalcarea acestor articole? Prin nerespectarea orarului de liniste, prin tulburarea linistii locuitorilor???
    S-a gandit cineva la acest aspect când s-a aprobat construirea acestui patinoar in apropiere de mai putin de 50 de metri de locuinte… A cerut cineva aprobarea vecinilor? Sau este nevoie doar pentru anumite firme… Imi pare bine ca toata lumea se gandeste la cei 2, 3 patinatori care “au populat” de sarbatori patinoarul din fata mall, dar nimeni nu se gandeste la cei care locuiesc in apropiere… As fi curios cum s-ar simti, DACA AR LOCUI IN ZONA MALL, cei care au aprobat acest proiect, sau cei care scriu articole despre el… Si mai ales de sarbatori… RUSINE!!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax