|

FOTO Știrea TA: Bucată de scândură de pe podul de lemn din Parcul Unirii, smulsă de la loc, la câteva zile după micile reparații

20561801_1451409371607175_1926950878_n (1)Podul de lemn care leagă Parcul Unirii de Cetatea Alba Carolina are din nouă găuri în el. La câteva zile după ce a fost reparat, bucățile de lemn au fost smulse de la loc, ne transmite un cititor Alba24.

Problema podurilor de lemn din interiorul Cetății este una destul de veche. La fiecare 5 luni apare câte o scândură ruptă, cuie ieșite în afară sau alte stricăciuni care pot pune în pericol trecătorii.

În urmă cu aproximativ o săptămână s-au executat mici reparații pe podurile care prezentatu probleme, doar că nici o minune nu ține mai mult de trei zile și din nou au apărut găuri într-unul  din poduri. De această dată problema pare să vină de la oameni, deoarece bucata de scândură care lipsește pare că a fost smulsă de la loc.

„Podul din Parcul Unirii a „sufetit” o transformare în decurs de aproximativ 2 ore.  Dacă în urma cu puțin timp totul era în regulă, acum lipsește o scândură care a fost smulsă de la loc, gaura prezentând un pericol real. Sabotori , cred, care vor să creeze probleme.” spune cititorul Alba24.ro.

Dacă ești martor la un eveniment deosebit pe care vrei să îl vadă toată lumea poți trimite informații, imagini sau secvențe video pe pagina de facebook Alba24 sau pe Ştirea Ta pe Alba24.ro

URL scurt: http://alba24.ro/?p=586509avatar Publicat de pe 31 iulie 2017
Publicat în ACTUALITATE, STIREA TA.

Ai un pont, o secvenţă filmată sau o poză ce ar putea fi interesantă și pentru alții? Trimite-o folosind formularul de pe Ştirea ta pe Alba24!

4 comentarii pentru “FOTO Știrea TA: Bucată de scândură de pe podul de lemn din Parcul Unirii, smulsă de la loc, la câteva zile după micile reparații”

 1. La pretul unui „sfert” de sens giratoriu se poate achizitiona un sistem de monitorizare video al intregii zone. Imaginile cu praduitorii facute publice pe retelele de socializare. Vor plati in maxim 24 de ore.

 2. Buna seara, va rog sa publicati o completare la stirea de mai sus, respectiva scandura s-a rupt cand o persoana care trecea pe pod a calcat pe ea si aceaasta sa rupt din cauza subtirimii si a prinderii proaste, respectiva persoana fiind in pericol sa isi rupa piciorul in gaura rezultata, fiind martor la intamplare. Nu a fost nicin act de distrugere, a fost un accident cauzat de reparatiile de mantuiala din Cetate.
  Multumesc

 3. Alex Voinea
  avatar

  Lucrarile din intreaga Cetate lasa de dorit. Albaiulieni inconstienti care-si voteaza de ani buni aceeasi administratie.

 4. Nu sunt bani de lucrari, nu intelegeti! De lucrari trainice ma refer! Banii se duc pe salariile primarului si viceprimarilor si etc.

Adaugă un comentariu


Publicitate

loading...

Publicitate


Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

PublicitatePublicitate

Publicitate

Comentate recent

 • popeala: Sa mai spui ,,sarut mana parinte,, ? Prost trebuie sa fi, sa mai crezi in ceva, in ziua de azi !
 • Bomba Atomica: se fura cum naiba sa nu se fura din banul public ? hava e capul mafiei !
 • fane de la sifoane: draga stela, nu este normal sa dai de mancare de pe geam animalelor fara stapan sau salbatice....
 • Georgel: Sa faca foc cu hârtiuţe în el ca se vede mai bine noaptea!!!!
 • Marin Nicolae: Ma interesează toate Cum pot sa iau legatura cu dumneavoastră

VIDEO / TESTUL de SINCERITATE pe Alba24.ro: Omul care a transformat ”Mica Romă” într-o perlă a județului

Publicitate

Publicitate

Cosmin Calin Raul - Design si Fotografie

Alba24 pe site-ul tau

HOROSCOPUL ZILEI