Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Tânăr din Cugir, găsit spânzurat sâmbătă dimineață, în incinta stadionului. La 18 ani, băiatul cu ”suflet bun”, George Căldăraș, a spus ”adio” vieții

Publicat

 

george caldaras Un tânăr de 18 ani din Cugir a fost găsit spânzurat în această dimineață, în incinta stadionului Parc din oraș. Anchetatorii merg pe varianta sinuciderii. Acesta a agățat o sfoară de o bară de fier și apoi și-a înfășurat-o în jurul gâtului. Băiatul a fost descoperit de un localnic, care a alertat autoritățile. Tânărul se numea George Căldăraș. Foștii colegi și profesori, dar și prietenii lui sunt șocați de vestea dispariției acestui băiat cu ”suflet bun”.

Din primele informații, bărbatul ar fi locuit cu o bunică, părinții săi fiind plecați în străinătate.

UPDATE IPJ Alba: ”Un tânăr de 18 ani a fost găsit spânzurat în această dimineață în zona stadionului. Nu sunt suspiciuni, pe cadavru nefiind identificate urme de violență. Cercetările sunt continuate”.

UPDATE: Tânărul se numește George Căldăraș și a fost crescut de bunica sa, mama fiind plecată la muncă în Germania. Tânărul a fost elev al Colegiului David Prodan din Cugir, absolvind în anul școlar trecut. Potrivit unor surse din anturajul său, George ar mai fi avut o tentativă de suicid, în clasa a XI-a. Atunci a primit consiliere psihiatrică la un spital din Cluj, unde a fost vizitat de colegi și chiar de o parte dintre profesorii săi. Aceștia spun că era un băiat ”cu suflet bun”, mereu săritor și prietenos.

Când s-a întors de la Cluj Napoca, părea că își revenise și că viața lui intrase pe un făgaș normal. N-a fost însă așa. Nu a reușit să obțină rezultate de trecere la prima sesiune a Bacalaureatului și nu s-a prezentat la cea de-a doua. A fost sunat de unul dintre profesorii săi căruia i-a spus că vrea să plece în Germania. La școală, avea note medii, spre mici însă era un băiat foarte inteligent, implicat în mai multe activități școlare, fiind îndrăgostit de teatru și chiar făcea parte din trupa liceului.

George Căldăraș a recurs la acest gest în noaptea de vineri spre sâmbătă.

Pe contul său de facebook au început să curgă mesajele colegilor și ale prietenilor săi. Prea repede ai plecat dintre noi, George!
”Mereu ai fost un coleg linistit, bun, zambitor si care sarea mereu in ajutor.
Dumnezeu sa te odihneasca in pace! Condoleante familiei! ????” i-a scris o prietenă.

”Dumnezeu sa te ierte suflet bun????? mult prea devreme ai plecat de langa noi…????”,  sună un alt mesaj. 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Andreea

    duminică, 03.09.2017 at 13:30

    Dumnezeu sa-l ierte. O fost un copil bun , pacat de anturajul in care era . Poate ca daca parintii lui nu erau plecati , si se ocupau mai mult de el , nu se ajungea aici.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax