Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: ACCIDENT mortal pe A1, sensul Sebeş-Sibiu. Director de la ELIT Cugir, DECEDAT după ce a intrat cu mașina într-un parapet. Avea 208 KM/h

Publicat

accident-mortal-a1-700x523 Traficul rutier pe Autostrada Orăştie-Sibiu a fost restricţionat temporar, miercuri seara, pe sensul Sebeş-Sibiu, în zona Săcel (judeţul Sibiu), din cauza unui accident rutier soldat cu o persoană decedată.  

Victima este Silviu Puțan, director la compania producătoare de mezeluri Elit Cugir și proprietar al Hotelului Karlhof din Sebeș.

Acesta conducea un autototurism marca Mercedes ML, înmatriculat în județul Alba. Ar fi pierdut controlul volanului şi s-a lovit de parapeţii de pe marginea sensului de mers.

Şoferul se afla singur în maşină, în momentul producerii accidentului.

UPDATE 1: Bărbatul avea 46 de ani şi era din Lancrăm. Accidentul s-a petrecut pe fondul neadaptării vitezei de condițiile de drum (ploaie torențială). Se pare că bărbatul conducea cu 208 km/h, în momentul accidentului.

UPDATE: Șoferul a murit pe loc. Potrivit ISU Sibiu, victima a fost găsită decedată; prezenta politraumatisme, incompatibile cu viața, scrie oradesibiu.ro.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române a informat miercuri seara că, la ora 21.45, pe Autostrada A1 Sebeş – Sibiu se circula îngreunat, la kilometrul 264, pe sensul către Sibiu, din cauza unui accident rutier. Traficul a fost restricţionat pentru aproximativ o oră.

Reamintim că în urmă cu patru zile, în aceeaşi zonă, s-a mai produs un accident rutier grav. În apropierea tunelului de la Săcel, pe autostradă, o femeie şi-a pierdut viaţa după ce maşina în care se afla a lovit glisiera marginală, din cauza acvaplanării.

Vezi şi FOTO UPDATE: ACCIDENT rutier grav pe Autostrada Orăştie-Sibiu. O femeie şi-a pierdut viaţa

FOTO: OradeSibiu.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax