Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

122 de posturi de asistent medical la penitenciar. Angajări la Aiud și la alte unități similare. Condiții pentru candidați

aiud penitenciar

Publicat

Penitenciarul Aiud anunță că organizează concurs din sursă externă pentru ocuparea a trei posturi de agent în cadrul sectorului medical. În țară, sunt disponibile 122 de posturi similare, în cadrul penitenciarelor.

Încadrarea la Penitenciarul Aiud se va face pe poziție de poliţist de penitenciare, cele trei posturi fiind de asistent medical (generaliști) – 2 posturi, respectiv asistent medical (igienă) – 1 post.

Condiții pentru posturile de asistent medical generalist:

– studii liceale, absolvite cu diplomă de bacalaureat, emisă de instituţii acreditate potrivit legii; absolvent de studii medii sau postliceale în specialitatea asistent medical generalist, titularul unuia dintre titlurile oficiale de calificare prevăzute la Anexa nr.1 din O.U.G. nr. 144/2008 (absolvenţilor de studii superioare în specialitatea asistent medical generalist le sunt recunoscute studiile în vederea participării la concurs şi ocupării postului, dar pot fi încadraţi conform prevederilor specifice sistemului penitenciar, respectiv pe funcţii de agent de poliţie penitenciară – studii liceale); membru al Ordinului Asistenţilor Medicali Generalişti, Moaşelor si Asistenţilor Medicali din România (sunt necesare certificat de membru şi aviz anual valabil pentru autorizarea exercitării profesiei sau alt document care să ateste dreptul de exercitare a profesiei de asistent medical generalist (adeverinţa prevăzută de art. 2 din Hotărârea nr. 35/2015, cu modificările şi completările ulterioare), eliberate de Ordinul Asistenţilor Medicali Generalişti, Moaşelor si Asistenţilor Medicali din România); cunoştinţe şi aptitudini practice necesare pentru îndeplinirea atribuţiilor de serviciu (se verifică prin probă practică eliminatorie); autorizaţie de acces la informaţii clasificate conform nivelului prevăzut pentru post, specific fiecărei unităţi

Condiții pentru postul de asistent medical igienă:

– studii liceale, absolvite cu diplomă de bacalaureat, emisă de instituţii acreditate potrivit legii; absolvent al unei instituţii de învăţământ de specialitate (şcoală postliceală în domeniul sanitar, colegiu universitar medical, facultate de asistenţă medicală – specialitatea asistent medical igienă). Absolvenţilor de studii superioare în specialitatea asistent medical igienă le sunt recunoscute studiile în vederea participării la concurs şi ocupării postului, dar pot fi încadraţi conform prevederilor specifice sistemului penitenciar, respectiv pe funcţii de agent de poliţie penitenciară – studii liceale; membru al Ordinului Asistenţilor Medicali Generalişti, Moaşelor si Asistenţilor Medicali din România (sunt necesare certificat de membru şi aviz anual valabil pentru autorizarea exercitării profesiei sau alt document care să ateste dreptul de exercitare a profesiei de asistent medical igienă (adeverinţa prevăzută de art. 2 din Hotărârea nr. 35/2015, cu modificările şi completările ulterioare), eliberate de Ordinul Asistenţilor Medicali Generalişti, Moaşelor şi Asistenţilor Medicali din România); cunoştinţe şi aptitudini practice necesare pentru îndeplinirea atribuţiilor de serviciu (se verifică prin probă practică eliminatorie); autorizaţie de acces la informaţii clasificate conform nivelului prevăzut pentru post, specific fiecărei unităţi.

AICI, condiții integral, pentru toate posturile scoase la concurs (122).

 Probele de concurs:

a) proba practică de verificare a aptitudinilor necesare îndeplinirii atribuţiilor de serviciu;

b) interviul;

c) proba scrisă pentru examinarea cunoştinţelor specifice postului.

Informații suplimentare, la sediul Penitenciarului Aiud, strada Morii, nr. 7-9, județul Alba, telefon 0258861021, interior 120, pentru cele 3 posturi anunțate.

Activitățile specifice concursului se vor derula cu respectarea normelor impuse de actualul context epidemiologic.

În total, în țară, sunt 122 de posturi de asistenți medicali disponibile la penitenciare. AICI, lista.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate