Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

AUR are un nou consilier local într-o comună din Alba, după ce fostul consilier a decedat. Cine a preluat funcția și unde

Publicat

Consiliul Local al comunei Șpring are un nou consilier, în persoana Ludmilei Drăgălin, din partea formațiunii Alianța pentru Unitatea Românilor (AUR). Locul de consilier local al comunei a rămas vacant după ce Ioan Drașovean a decedat. 

Ludmila Drăgălin era următorul supleant înscris în lista supleanților și a fost propusă de partid pentru a prelua locul rămas vacant. 

Drașovean Ioan a decedat după un accident de tractor petrecut în urma cu câteva luni.

”Să ne rugăm împreună pentru domnul consilier AUR ,al Consiliului Local Șpring, Drasovean Ioan, care în urma unui accident, se află în stare gravă la spitalul Județean Alba!

Rog pe bunul Dumnezeu sa se îndure și să se aplece asupra lui cu mâna Sa tămăduitoare!”, scria în data de 7 aprilie, pe Facebook, fostul deputat AUR, Daniel Gheorghe Rusu.

În data de 26 iulie 2022, magistrații Judecătoriei Sebeș au validat mandatul de consilier local al Ludmilei Drăgălin, din partea AUR.

(…) S-a constatat încetarea de drept cu data de 22.06.2022, a mandatului de consilier local al domnului Ioan Drașovean din partea Alianței pentru Unirea Românilor, înainte de expirarea duratei normale a acestuia, ca urmare a decesului, s-a declarat vacant locul ocupat de domnul în cadrul Consiliului Local al comunei Șpring, iar din actele depuse la dosar, rezultă faptul că doamna Drăgălin Ludmila îndeplinește condițiile prevăzute de dispozițiile legale mai sus menționate.

Astfel, s-a făcut dovada că aceasta are domiciliul pe raza comunei Șpring, că nu și-a pierdut drepturile electorale, că este membru al partidului politic de pe lista căreia a fost aleasă, că nu a renunțat la mandat, iar mandatarul financiar coordonator a depus raportul detaliat al veniturilor și cheltuielilor electorale în conformitate cu prevederile legii privind finanțarea activității partidelor politice și a campaniilor electorale.

Pentru aceste din urmă considerente, instanța urmează a valida mandatul de consilier local în Consiliul Local al Comunei Șpring al doamnei Drăgălin Ludmila, membru al Partidului Alianța pentru Unirea Românilor, fiind următorul supleant înscris în lista supleanților”, se arată în motivarea instanței.

sursă foto: arhiva alba24.ro, rol ilustrativ.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax