Connect with us
Publicitate

BLAJ

Competiție de robotică, organizată la Blaj de echipa Rubix, de la Colegiul Național „Inochentie Micu Clain”

Publicat

Echipa de robotică RUBIX a Colegiului Național „Inochentie Micu Clain” organizează în data de 20 ianuarie, evenimentul “MEET me again by RUBIX”, la care vor participa 9 echipe din regiunea Cluj.

”Misiunea principală a roboților în acest sezon competițional FTC este să pozițoneze elementele de joc, numite pixeli pe o tablă înclinată.

Aproximativ 140 de elevi (din 8 județe ale tării) care împărtășesc pasiunea pentru robotică se vor aduna în sala „Timotei Cipariu” din Blaj, pentru a testa capacitățile roboților creați și pentru a împărtăși idei și păreri, într-o atmosferă primitoare, cu muzică și voie bună.

Evenimentul este deschis publicului larg, pentru a încuraja curiozitatea pentru universul deosebit de interesant al roboticii.

Marea familie RUBIX, cu mentori, membri și alumni muncește din greu pentru ca acest MEET să fie unul de mare succes” se arată într-un comunicat al echipei din Blaj.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax